szerda, április 13, 2016

Femme Fatale | Sweet Fir You & Stargazing on Saturn


 Mióta megvettem az első Femme Fatale lakkomat (Mirror, Mirror, On The Wall...) azóta töretlen a szerelmem a márkával. Most két újabb szépséggel gyarapodott a kollekcióm, a Color4Nails webshopból rendeltem őket.
A zöld Sweet Fir You egy Color4Nails "store exclusive", tehát csak onnan rendelhető, a Stargazing on Saturn pedig a márciusi "havilakk" (:D pff na maradjunk inkább a POTM-nél, vagyis a Polish Of The Month-nál). Sajnos ez utóbbi már elfogyott a Color4Nails-nél (meg minden más stockistnál), egyedül a Dopenails-nél elérhető még.


A Sweet Fir You egy középzöld lakk arany holo mikroglitterekkel, sok-sok arany UCC pehellyel és arany shimmerrel. Persze a zöld alap kicsit mindent bezöldít, úgyhogy konkrét arany színnel nem nagyon találkozunk, inkább csak olyan aranyló lime az egész.
Szerintem csodaszép ez a lakk, nagyon örülök, hogy megvettem.


3 vékony rétegben használtam, hogy igazán elmélyüljön a szín, de akár 2 réteg is elég lehet. Nagyon könnyű felkenni, szépen és egyenletesen terülnek a pelyhek és a glitterek. 1 réteg fedőlakk elég volt rá.



A Stargazing on Saturn egyáltalán nem úgy néz ki, ahogy elképzeltem a honlapon található swatch alapján. Úgyhogy kicsit csalódott is vagyok, ráadásul a koncepció nagyon hasonló (főleg az üvegben) az Art of Witchcraft-hoz, amit korábban már megvettem. Körmön már azért máshogy mutat, de azért a fullánk ott maradt bennem.


Az alapja egy piszkosabb, szürkés teal, ami inkább a kék felé hajlik. Van benne holo glitter, bronzos-vöröses shimmer és valamilyen magenta shimmer is, ami sajnos nem elég élénk, még akkor sem ha áttörlöm kicsit lakklemosóval.
Persze tudom én, hogy azért vagyok most vele szigorú, mert nem ilyennek képzeltem el, szerintem mikor ősszel újra előveszem imádni fogom, jó kis borongós szín. A sok elhangzott negatív gondolat ellenére nem bántam meg, hogy megvettem :)
 Ebből is inkább 3 vékony réteget kentem fel, de már a 2. rétegnél is kb. ugyanígy nézett ki. Nem szárad túl érdesre, 1 réteg fedőlakk elég volt rá.


Már nagyon várom, hogy milyen lesz az áprilisi szín, ha lesz egyáltalán, eddig még nem nagyon hallottam róla semmit, aztán már hónap közepe van... 
A Stargazing on Saturn-ért pedig bocsánat, tudom, nem sok realitása van a posztolásnak így, hogy már kb. mindenhonnan elfogyott, de szerettem volna őt is megörökíteni a blogon :)

Mit szóltok ezekhez a színekhez?

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűszép mindkét lakk <3 a zöldről egy erdő jut eszembe, amiben sejtelmesen átszűrődnek a falevelek között a napsugak :) A kék pedig mint a csillagos ég. <3 :)

    VálaszTörlés
  2. A zöld gyönyörű a pelyhekkel, a kékbe meg egész beleszédültem, micsoda térhatás jön át a monitoron!

    VálaszTörlés
  3. Hát mindkettő csodálatos!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nem vagy benne a Femme Fatale Fiends Facebook csoportban? Ott mindig fenn van minden info az új kollekciókról és a COTM lakkról is. Nekem már megvan az áprilisi, Fairyduster a neve és nagyon szép. :)

    VálaszTörlés