szombat, április 23, 2016

Cupcake Polish | Butterfly collection

ENGLISH version

A Cupcake Polish ismét jelentkezik egy új kollekcióval, ezúttal a pillangók adták az ihletet. A Butterfly kollekció 6 színt tartalmaz, mindegyik erős lineár holo.
Amikor kicsomagoltam őket kicsit megijedtem, mert az üvegben eléggé élettelennek látszottak, ráadásul a két rózsaszín szinte ugyanúgy néz ki az üvegben (na meg a kék és a lila is nagyon hasonló volt), de amikor felkentem a körmömre őket csak ámultam az intenzív holo láttán.

Mindegyik lakk állaga sűrűbb egy picit, olyan mintha zselés/gumis lenne, az első réteget furi volt felkenni, de a másodikkal már nem volt problémám. Én egyébként jobban szeretem a kicsit sűrűbb lakkokat, főleg ha vékony ecset társul hozzájuk, mert így az ecseten marad a lakk, nem folyik le és van esély arra, hogy egy merítéssel befessek egy körmöt. Mindegyik árnyalatból két réteget használtam, és 1 réteg fedőlakkot.


Érdekes módon a Cocoon lett a kedvencem. Nagyon izgalmas a színe. Narancssárga, de én látok benne egy nagyon pici korall vagy lazac tónust is, illetve mintha egy enyhe rezessége is lenne. Ráadásul nem mutat túl rosszul a bőrszínem mellett, ami narancssárgáknál/barackoknál igencsak ritka. Közvetlen napfényben is készítettem fotókat, tényleg nagyon intenzív lineár holoja van (a kollekció minden darabjának).



Másik kedvencem a Time To Fly. Élénk magenta pink, szemkiverős lineár holoval. Annyira vidám ez a lakk, öröm volt felkenni ebben a szép napsütésben.



Mivel zöld, a Little Butterfly-t is "kénytelen" vagyok szeretni. Meleg tónusú fűzöld, őrült holoval :)))



Kéket is kapunk a kollekcióban a Metamorphosis személyében. Középkék, egy leheletnyi búzavirágkék tónussal.



A Hatch of the Day egy finomabb rózsaszín, közel sem olyan élénk mint a Time To Fly. Egy pici mályvás tónusa van.



A Transformation középlila szín, semmi extra, viszont a holoval baromi jól mutat.


A lakkok holnap (Április 24. 11AM CST) lesznek elérhetőek a cupcakepolish.com-on, a stockist-okhoz (lista ITT, plusz Nailland) is remélhetőleg hamarosan megérkeznek.
Igazából nem túl extra ez a kollekció, alapszíneket tartalmaz, de ha szeretitek az intenzív lineár holot és nem utáljátok a picit sűrűbb (de szerintem teljesen kenhető) formulát, akkor csak ajánlani tudom őket.

További infóért/képekért kövessétek be a Cupcake-et:
Instagram   |   Facebook   |   Twitter


1 megjegyzés:

  1. Az első szerintem elég extra, a többi az olyan, hogy vagy nem tetszik, vagy láttam már hasonlót valahol.

    VálaszTörlés