vasárnap, november 22, 2015

Colors by Llarowe | Winter jellie/crellie


Ahogy ígértem, megmutatom a Colors by Llarowe 6 új téli jellie/crellie színét is. Megkérdeztem, de a Nailland nem rendelt belőlük, így ott nem lesz kapható, de a llarowe.com honlapon November 23-tól előrendelhetőek, darabjuk $6.
A lakkok többsége tényleg inkább jelly jellegű, két rétegnél még átlátszanak. Személy szerint én nem nagyon vagyok vevő a direkt átlátszós lakkokért, egyedül a nude/fehér az ami tetszik így, viszont ezek a lakkok nagyon jól kombinálhatóak egy glitter vagy pehely sandwich illetve pond manikűr készítésekor.


Camo | 2 réteg + fedőlakk
Az egyik kedvencemmel kezdem a sort, ami nem más mint a Camo. Én nagyon szeretem ezeket a szürkés, sage zöldeket, úgyhogy rögtön megakadt rajta a szemem. Ráadásul ennek van a legjobb formulája, 2 réteg elég volt a tökéletes fedéshez. Hideg tónusú, viszonylag sötét, legalábbis a "camo" színről kialakult képzetemhez képest sötétebb (:D hát ez most baromi sokat segíthet nektek, na mindegy, leírtam).






Emerald Isle | 2 réteg + fedőlakk
A másik kedvencem - ki gondolta volna - a "kollekció" másik zöldje, ami már zöldebb, de egyben sötétebb is mint a Camo. Ez is két rétegben tökéletesen fedett.






Devilish | 2 réteg
Két piros lakk is megjelent, de megmondom őszintén, hogy szinte majdnem ugyanúgy néznek ki. Annyi a különbség, hogy a Devilish narancs alaptónussal, a Red-y or Not pedig pink alaptónussal rendelkezik, illetve egy leheletnyit sötétebb. Lesz róluk összehasonlító kép is, természetes fényben, de gyakorlatilag elhanyagolható a különbség. Két réteget használtam mindkettőből, de a szabadszél mindkét esetben kilátszott egy kicsit. Egyébként nem fog egyik sem, alaplakkal teszteltem 1 napig őket. 







Red-y or Not | 2 réteg
A Devilish-nél már leírtam mindent.
Én nem vagyok egy nagy piros rajongó, de ahogyan pl. én jobban szeretem a hideg tónusú zöldeket, úgy biztos, hogy aki szereti a pirosat, annak is van egy ilyen preferenciája, hogy a narancsos (meleg) vagy pink (hideg) tónusú pirosat szereti jobban magán, úgyhogy lehet nem is olyan nagy hülyeség két pirosat egyszerre a piacra dobni. 







Regal | 2 réteg
Királykék, inkább jelly jellegű lakk, ugyanis a két réteg itt sem volt elég, sőt, ez az egyik legfoltosabb az összes közül. Az viszont tuti, hogy ezt a lakkot sokat fogom hordani pl. ILNP pelyhesekkel rétegezve!






Violet Haze | 3 réteg
Az üvegben nagyon sötét, de amikor az első réteget felkentem, rendesen megijedtem, annyira nem volt fedése :D Úgyhogy három réteget kapott, meglepően jó sikerrel, ugyanis így alig volt foltos. Ez szintén nagyon jó lesz a pelyhes lakkjaimhoz, már látom is magam előtt pl. az ILNP Open Fields társaságában.





Kíváncsi vagyok ki hogy áll a jelly témához!
Szerettek glitter vagy pehely "layering"-gel pepecselni?

4 megjegyzés:

  1. Jajajj de gyönyörűek :) a két zöld illetve a lila nagyon szép. *-*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek és szeretem ezt a márkát. De,pld a Flormar Jelly Look-ja ugyanezt tudja, csak negyed ennyiért.

    VálaszTörlés
  3. A legelsőhöz hasonló árnyalatot vadászok már egy ideje.

    VálaszTörlés
  4. Huh, az utolsó nagyon tetszik! Meg a kétféle piros is jó koncepció, pont azért, amit írtál. Nekem megvan a márkától a Coconut és a legkedvencebb jelly lakkom, nagyon elégedett vagyok a minőségével!
    Úgyhogy annak ellenére, hogy amúgy nem vagyok oda a jelly lakkokért, ezekből szerintem fogok adni valamelyiknek egy esélyt, valószínűleg az utolsó lesz a kiválasztott. Vagy az egyik piros. :D

    VálaszTörlés