péntek, november 20, 2015

A-England | Spirit of the Moors, Whispering Waves


A Nailland jóvoltából két új A-England lakkot tesztelhettem (köszi Nailland :))) ), a Spirit of the Moors a To Emily Bronte kollekció tagja, a Whispering Waves pedig a Heavenly Quotes kollekció részeként jelent meg pár héttel ezelőtt.
Először nézzük a Spirit of the Moors-t, ha már ő került ki korábban a polcokra :)


Csodaszép kobaltkék lakk holo "szemcsékkel". Az eddig látott swatchok alapján szemkiverősebb kéknek gondoltam, pedig nem annyira durva. A holo hatás elég gyenge, inkább csak egy belső fénye van. A minősége kifogástalan, két könnyed réteget használtam, ill. egy réteg fedőlakkot.
Mikor kézhez kaptam, rögtön eszembe is jutott két lakk, a piCture pOlish Forget Me Not és a CbL Rain, és ezért csináltam is egy kis összehasonlítást (utolsó kép), természetes fényben. Végül kiderült, hogy semmi közük egymáshoz, a PP világosabb (és nem utolsó sorban abban holo pelyhecskék vannak), a CbL pedig meglepő módon zöldesnek!!! hat mellette :O  









Óh, a Whispering Waves! Ha egy kicsit is sellőnek képzeled magad, akkor ez a lakk tetszeni fog! A lakk alapszínét türkiznek mondanám, de van benne (a márkától megszokott módon) shimmer is, ami élénk zöldből levendulába hajlik. Persze az üvegben (mint ahogy azt már megszokhattuk) minden jobban érvényesül, de azért a körmünkön is simán megjelenik ez a sellős színváltozás. Mindezt még megszórta Adina egy kis holoval is, ami a jól megszokott A-England-es eleganciával szikrázik.


A körmökön a zöld fényt lehet a legkönnyebben észrevenni, a levendula már kevésbé (és kevesebb fényviszony mellett) érvényesül. Már-már egy enyhe metálos fénye is van, jajj nagyon tetszik ez a lakk 💙
A felvitele egyszerű, de azért a sok shimmer miatt nagyon picit csíkozódhat (ha pl. túl sok ecsetvonással kenegetjük fel a lakkot). Már egy rétegben is szépen fed, de azért a kettő a javasolt, illetve a fedőlakk sem árt.
A legutolsó kép természetes fényben készült.








Hát nekem a Whispering Waves nagyon betalált, ha jól emlékszem ennyire élénk lakkja még nem is volt az A-England-nek. Viszont kicsit fura, hogy éppen így tél elején/ősz végén jelent meg, nekem ez teljesen nyári lakk. A Spirit of the Moors is nagyon tetszik, bár kevés olyan kék lakk van ami ne tetszene :D
Jelenleg mindkét lakk elérhető a webshopban (Spirit o.t.M., Whispering W.), áruk 2990Ft.

Ti mit gondoltok a két lakkról?

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! Kedvencem az AE, az összes lakkjukat imádom, az utolsó kollekció minden darabja tetszik, most éppen a Cathy van rajtam :) Engem nem zavarna az élénk nyári szín, simán nyomdáznék erre a türkizre hópelyheket :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom az AE lakkokat! 14 van a készletemben. A legújabb a Sparks Divine, most is az van rajtam :). Amiket bemutattál, nagyon szépek rajtad. De a kék, zöld, lila lakkok nem jöhetnek a közelembe :)

    VálaszTörlés
  3. A sellőőő, bár úszni azt nem annyira tudok:D

    VálaszTörlés
  4. Wow! Whispering waves is the best teal ever!

    VálaszTörlés
  5. Spirit of the Moors az a tipikus hűkék lakk, végre egy holo, amibe teljesen bele vagyok szerelmesedve. :)

    VálaszTörlés
  6. Ebből most nekem is a Spirit of the Moors, pedig a másik is nagyon szép! :))

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörűek. Most a második árnyalat a kedvence. :)

    VálaszTörlés