csütörtök, július 30, 2015

ILNP | Shoreline


Ma ismét egy ILNP lakkot mutatok, mégpedig a szépséges Shoreline-t. A Fame-hez és Happily Ever After-hez (wááá erről meg még nem is csináltam teszteeet :( ) hasonlóan neki is több arca van, ugyanis a jeges kék holo alapban sok-sok ezüst pehely úszkál, ami bizonyos fényviszonyokban krómos, metálos finisht eredményez. Nekem nagyon tetszik egyébként ez az összetett arculat, szívesen látnék még további (esetleg picit sötétebb, színesebb) árnyalatokat is.
Nagyon egyszerű vele lakkozni, elő sem kellett vennem a tisztogató ecsetemet. Két réteget használtam, fedőlakk nem árt rá.


Ahogyan írtam fönt, tényleg egy jeges, alig-kék színe van, nem bánnám ha egy kicsit több élet lenne benne. Persze így is szép, de egész könnyen sima ezüstnek is lehet nézni. A képeket nézegetve úgy sejtem, hogy pl. a Money Bin-nek sokkal erőteljesebb színe van, ezt hiányolom sajnos a Shoreline-ból.
A néha előbukkanó krómos hatás mellett vadul holózni is tud, napsütésben pl. meg sem lehet különböztetni egy sima holo lakktól. 






Hogy tetszik nektek ez a finish?


18 megjegyzés:

  1. Csodás! Nekem a Fame van meg, aminek hasonló a finishe, engem meggyőztek ezek a lakkok! (-:

    VálaszTörlés
  2. Jaj, annyira szép ez a lakk! És nekem tökéletesen téli, szóval majd akkor beszerzem. A Happily Ever After úgyis nagy szerelem lett nekem, szóval nem hiszem hogy ezzel is bármi gondom lenne. Mondjuk abban igazad van, hogy kicsit lehetne bennük több szín... De én a holo és a pelyhek miatt mindent megbocsátok nekik. *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nekem nem tűnt fel, hogy mennyire téli ez a lakk? :DD Annyira a fejembe mászott, hogy nyári kollekciós..:D De úhh, télen milyen jó havas-jeges manikat fogok vele készíteni ^^

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a lakk, nagy kedvencem lett az ILNP márka :) Ebben az árnyalatban a jeges csillogást kedvelem, tényleg igazi téli lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyre jobb az ILNP, már várom a következő dobásukat :D

      Törlés
  4. Jajj de nagyon szép ez a lakk, és mennyire jók ezek a giga képek :D

    VálaszTörlés
  5. Tetszik az új külső, a hatalmas képek, ez a lakk viszont most nem bejövős. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszik az új design :) Örülj neki, legalább nem költöd a pénzed (vagy épp pont másra költöd :D) :DD

      Törlés
  6. Nagyon jeges!! Nekem tetszenek ezek a hűvüs árnyalatok, de sajnos nem állnak a legjobban, ezért sem hordok ilyesmit ruhában, na de körmön, az más :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy belegondolok nekem sincs sok hasonló színű ruhám, de lakkból azért akad :D

      Törlés
  7. Nagyon szép, télen használnám sokszor az biztos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép téli manik születnek majd vele az biztos :)

      Törlés
  8. Rajtad nagyon! De nekem ez túl "jeges" a Feme viszont egyre nagyobb vágyam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *Fame (még korán van :))

      Törlés
    2. A Fame is nagyon szépséges! Igazából ez a finish nekem bármilyen színben jöhet :D

      Törlés