csütörtök, június 11, 2015

F.U.N. Lacquer 2015 Limited Edition Collection


Itt az új F.U.N. Lacquer kollekció, én pedig valamilyen csoda folytán az elsők között tesztelhetem őket. Gondolhatjátok mennyire örültem a felkérésnek, bár amikor megláttam, hogy emailem jött a F.U.N.-tól, először azt hittem, hogy valami hírlevelet kaptam :D Aztán amikor felfogtam a tartalmát, jártam egy koránt sem szolid örömtáncot, majd repesve vártam, hogy megérkezzenek ezek a holodobozba rejtett szépségek.
Sajnos ez a kollekció limitált, tehát csak egyszeri release, pedig személy szerint ezt tartom az eddigi legszebb F.U.N. kollekciónak, ugyanis mind a hét darabot imádom. Sajnos nem érkeztek túl jókor, tudjátok diplomavédés (ami egyébként szuperül sikerült, ötös lett) és államvizsga, így sajnos nem foglalkozhattam a lakkokkal annyit mint amennyit egyébként szerettem volna, de azért így is sikerült időben befotózni őket, illetve még egy videót is készítettem róluk, hogy jobban lehessen látni az "összetételüket", ugyanis eléggé sok minden van bennük, ennek ellenére hihetetlen jó összhang van a különböző pelyhek, holo glitterek és holo csillámok között.
Már ismerhettek annyira, hogy tudjátok, sajnos nem vagyok túl jó a képek számának a leredukálásában, így egy nagyon hosszú bejegyzésnek nézünk elébe, úgyhogy csapjunk is bele.

Elöljáróban még annyit, hogy mind a 7 lakkban van valami holografikus, három közülük 2 rétegben, önmagában is fed, a maradék 4 inkább fedőlakk, de szivaccsal ezeket is fel lehet építeni.

A funlacquer.com-on USD12.90 lesz az áruk, és a hivatalos release dátum: Június 13. 13.30pm Singapore Time. Nekünk azt hiszem a Nailland-nél jobban megéri, úgyhogy figyeljétek őket is :)


DISTINCT

Az egyik kedvencem ez a lakk, bámulatos, hogy mennyire összetett, mennyi minden van benne, mégis teljesen egyben van. Két rétegben önmagában fed. Az alapja kékes-szürke (ami ha jól látom holografikus, bár elég nehéz megállapítani), a benne lévő részecskék pedig a következőek: színes pelyhek (tudjátok, mint az ILNP Ultrachrome pelyhesei), apró hexagon holo glitterek, és pink "shimmer" (nagyon finomra őrölt csillám). Persze még ezer dolgot tartalmazhat, de ezeket tudtam beazonosítani. Nagyon szépen holózik (az egyik legholósabb a kollekcióból) és az a pink fény nagyon különlegessé teszi. Valódi mágia egy üvegcsében.


Az állaga könnyen kezelhető, de nem túl híg, a sok glitter és pehely nyilván elnehezíti, de tényleg nagyon egyszerű kezelni. Átlagos idő alatt száradt meg, de fedőlakkot mindenképpen igényel, mert kicsit mattra szárad, illetve a glitterek, pelyhek miatt egyébként is célszerű. 










ILLUSION

Az Illusion egy gyönyörű bordó lakk, szerintem a kollekció egyik legnépszerűbb darabja lesz. Maga a bordó alap is holografikus, illetve kisebb holo glitterek is vannak benne. Ami a különlegessé teszi az a lila "shimmer" (mint a PP Obsession-ben). Én nem nagyon hordok bordót, de amikor megérkeztek a lakkok mégis ezt kentem fel először, annyira jól mutatott az üvegben, és hát a körmökön sem csúnya :D Számomra egyértelműen az a lila plusz teszi ellenállhatatlanná.
Két rétegben fed, viszonylag gyorsan szárad, fedőlakkot igényel.











STORM

A Storm egy piszkos, mályvás szín. Bevallom őszintén, az üvegben picit jobban tetszik,mint felkenve, de valószínűleg csak a bőrszínemmel nem passzol, ezek a piszkosabb lilás színek nem mindig kompatibilisek velem. Az alap tehát önmagában is holos mályva, ezen kívül kisebb hexagon holo glitterek és ezüst "szilánkok", pelyhek is találhatóak benne. Nagyon egyben van szerintem, csodás kombináció.
Két rétegben fed, egy picit sűrűbb az összetétele, de még kezelhető. Átlagos idő alatt szárad, fedőlakk kell rá (bőségesen tegyetek rá, mert "eszi" a fedőlakkot), mert egyébként mattra szárad. 










DAYDREAMER

A másik nagy kedvencem ez a kék szépség. Az alapja enyhén kékre színezett "átlátszó" lakk (tehát a fehér alapot el fogja nagyon halvány kékre színezni). Ebben a lakkban nagyon apró holo szemcsék, csillámok vannak, illetve kisebb kék, de holografikus hexagon glitterek. Fekete alapra kentem, de majd lesz egy makró kollázs, ahol fekete alapon, fehér alapon, illetve önmagában, szivaccsal felütögetve is láthatjátok. Sajnos csak 1 körmöt láthattok így...bárcsak lett volna több időm, akkor mind az 5 körmömön megmutattam volna az egyes változatokat. Egyébként a fehér alapról annyit, hogy szerencsére nem foltosan színezi be a kék lakk, nagyon szép, egyenletes halvány kék felületet kapunk. Az összes lakk közül talán ez holózik a legjobban (illetve a Distinct). Egy réteget láthattok a fekete (ill. fehér) alapon. Gyorsan száradt.  














LEGEND

Őt is nagyon szeretem. Az alapja teljesen átlátszó. Van benne apró, kék hologlitter (ha jól látom, akkor ugyanaz lehet, mint a Daydreamerben), ezen kívül van még benne nagyon apró duokróm pehely, ami fűzöldből (vagy épp tealből) vált át pinkes lilába. Ezt a "shiftelést" a 2. (makró) képen láthatjátok is, illetve itt az üveges képen is szépen látszik a felénk eső élnél. Fehér alapon is nagyon jól mutat szerintem, illetve felépítve is szuper. Egy rétegben használtam, szóval tömve van az ilyen-olyan részecskékkel, könnyű eloszlatni, gyorsan szárad.










ADVENTURES

Nos, elérkeztünk a két utolsó lakkhoz. Ezek üvegben nagyon hasonlónak tűntek amikor kibontogattam őket, de körömre kenve jelentősen különböznek egymástól. Nézzük először az Adventures-t. Az alapja teljesen átlátszó, nagyon apró holo szemcsék vannak benne, illetve holo glitterek is, amik hm...nagyon furik. Ha megnézitek a fehér alapra kenve akkor láthatjátok, hogy a glitterek szürkés színűek, olyan mintha kicsit átlátszóak lennének (fekete alapon szinte nem is látszanak), de mégis ezek (is) holóznak a lakkban. Ilyen glittert még nem láttam. Ezen kívül van még benne relatíve nagyobb (a Legend pelyheinél nagyobb, de alapjáraton közepes méretűnek mondanám) duokróm pelyhek is, amik zöldből váltanak lilába, de ezek a színek nem annyira élénkek, mint a Legendben található zöld/lila pelyhek. A fekete/fehér alapokon 1-1 réteget használtam, jó "tömött" ez a lakk is. Építeni is könnyű szivaccsal. Gyorsan száradt. Fedőlakkot használtam.








MIDNIGHT IN PARIS

Az utolsó delikvens pedig a Midnight In Paris. Az alapja szintén teljesen átlátszó, multicolor pelyhek vannak benne, illetve ebben is van abból a furi, átlátszó szürke, de holózó glitterből. Ha jól emléksze ebben is van holo szemcse, de nem annyi mint az Adventures-ben. Így a fotókon nem nagyon jön át a sokszínű pelyhes élmény, de élőben persze jobban látszik, sőt elég meghatározónak találom benne a pink pelyhek jelenlétét. Ebben a lakkban találhatóak a legnagyobb méretű pelyhek egyébként.
A lenti fotók egyikén mattítva is láthatjátok, mert a pelyhek láthatóságának nem nagyon kedvezett az erős fény, illetve a fedőlakk. 
Ez a lakk is gyorsan száradt, könnyű volt kezelni.








Na és akkor jöjjön a videó, remélem még bírjátok. Nem lett túl "fancy" videó, de legalább informatív. Sajnos elég hosszú (7 perc :S ), miután összeraktam a klippeket csak azután láttam, hogy ilyen hosszú lett, de remélem segít majd a választásban :) HD-ban nézzétek!



Összességében nagyon meg vagyok elégedve a lakkokkal, mindegyik nagyon tetszik.
És akkor küldenék egy nagy virtuális ölelést YuinYing-nek, amiért a rendelkezésemre bocsátotta ezeket a szépségeket, ez hatalmas megtiszteltetés és öröm volt a számomra :)

Nézzetek be Edinához is szuperjó swatchokért!

Kövessétek a F.U.N.-t az alábbi social mediákon, hogy ne maradjatok le semmiről:



11 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Ideje volt már egy ilyen lehetőségnek. Nekem a Storm tetszik egyedül...lehet arra benevezek :)

    VálaszTörlés
  2. Én is szívből gratulálok Lexa a felkérésnek, nagyon megérdemelted! :)))
    A képek mennyiségén pedig ne aggódj, imádjuk nézegetni őket! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Distinct, Storm és a Legend a kedvenceim. :)
    Én is gratulálok, igazán megérdemelted ezt a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lakkok, és a képek is gyönyörűek lettek! :)

    VálaszTörlés
  5. Az első és az utolsó kettő tiszta galaxis-hatású! Nekem a bordós-lilás tetszik innen a legjobban, az Illusion és a halvány Storm. Nagyon profi a bemutatás, én örülök, ha sok a kép és most megnézem a videót :)
    Gratula a védéshez!!

    VálaszTörlés
  6. Megérdemled a lakkokat, csodálatos swatchokat készítesz, már ideje volt, hogy felkérjenek! :D
    Distinct és Storm,aaaaaaahw *-* A többi nem kell, de ezért a kettőért vérzik a szívem...

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a lehetőséghez! :) Nekem sajnos nem nagyon jönnek be, talán egyedül a Storm, vagy az előtte lévő bordós lakk, számomra ők már a túl sok(k) kategória. :) Viszont gyönyörű képek, mindig csodálom, mennyire jól fotózol.

    VálaszTörlés
  8. Megérdemelt volt ez a felkérés, remélem még sok másik követi:)! Daydreamer és Legend nagyon tetszenek, a többivel még barátkozom.

    VálaszTörlés
  9. Storm, Daydreamer, Legend - jajjjjjjjj nekem!

    VálaszTörlés
  10. Ajajaj, nagyon tetszenek... Főleg a Distinct és a Storm, imádom az ilyen piszkoslilás színeket. Az Illusion se rossz. A lényeg, hogy az ilyen over-the-top lakkok a legjobbak:D

    VálaszTörlés
  11. A Storm teljesen levett a lábamról, rajongok a piszkosrózsaszínes/lilás színekért. Sajnos meg kell, hogy vegyem egyszer :D
    És nagyon gratulálok én is a felkéréshez, mondhatni ideje volt ;)

    VálaszTörlés