kedd, június 23, 2015

Avon Color Trend Juicy, Pout, Icon & Matte Top Coat + nail art


Ismét pár Avon lakkot fogok mutatni, amit a márka jóvoltából próbálhattam ki. A Color Trend lakkok ugyanis új formulát kaptak, és nagyon furdalt a kíváncsiság, hogy a korábban nem túl jó minőségű lakkok hogyan teljesítenek az új összetétellel. Három árnyalatot választottam ki az összesen 8 új szín közül, illetve az Avon Matte fedőlakkját is kipróbáltam.
Bevallom őszintén, az új összetétel ellenére nem voltak túl nagy elvárásaim, de amikor kézhez kaptam a lakkokat, már az üvegben, az ecsetet megmustrálva látszott, hogy nem lesz ez rossz!


Először jöjjön a Juicy, a kedvencem a három lakk közül. Élek halok az ilyen menta jellegű színekért, sajnos (vagy nem sajnos) de halmozom őket, ennek ellenére nem találtam teljesen hasonló színt a kollekciómban. Szép élénk, picit lejjebb lesz egy összehasonlító kép pár hasonló színnel.
Szóval a színét imádom, és a minőségére sincs panaszom. A legtöbb körmömön két közepesen vastag réteg elég volt, a hüvelyk ujjamra a nagyobb felület miatt kellett a három. Az Avon katalógusban gyorsan száradó jelzőt is kaptak ezek a lakkok, és ezt teljesen alá tudom támasztani. Persze nem egy Seche Vite gyorsaság, de egészen megdöbbentem, mert tényleg gyorsan száradt, annak ellenére, hogy nem vékony rétegeket használtam. Sajnos a képeken nem látszik, hogy mennyire szép fényesre szárad, de az összehasonlítós képen már látszik, hogy milyen jó 'glossy'.
A tartóssága is nagyon szuper, igaz, csak a Pout-ot teszteltem hosszú távon (diploma védés - államvizsga között 1 teljes hétig ez volt a körmeimen, és meg sem kottyant neki...bár mindezt alap és fedőlakkal, de akkor is szép teljesítmény).




És hát muszáj volt még egy nude lakkot begyűjtenem, a menta mellett ez a másik szín amit megszállottan gyűjtök :D Pout a becsületes neve, és gyönyörű, világos színe van, nagyon jól passzol a bőrszínemhez. Inkább rózsaszínes az alaptónusa, de nem nyomja el túlságosan, nem lesz belőle púderrózsaszín. Hasonlít pl. a Golden Rose Wow 96-ra, de a Pout egy picit világosabb és rózsaszínesebb annál.
A minősége ugyanolyan mint a Juicy-é, könnyű felkenni, 2-(3) közepesen vastag réteg elég volt, gyorsan szárad, szép fényesre. 




Egy nail art is készült a két fenti lakkal, mert annyira jól mutattak egymás mellett. Szabadkézzel készült az egész.




És az utolsó Color Trend lakkocska az Icon, amit sajnos nem tudtam élethűen elkapni. A képeken túl pirosas, de a valóságban inkább egy pink tónusú, bogyós szín. Inkább olyasmi, mint amilyen az üvegben látszik, illetve lentebb a Matt fedőlakkot is ezen a lakkon teszteltem, azok a képek is sokkal közelebb állnak a valósághoz.
Egy kicsit megijedtem, ugyanis ezt hagytam utoljára, és teljesen más a 'textúrája' mint a fenti lakkoknak. Ez sokkal jelly-sebb, azt hittem, hogy nem is fog fedni két rétegben, de szerencsére nem volt vele probléma, a képeken két réteget láttok, ez is gyorsan száradt és most legalább az is látszik mennyire szép fényesre szárad :D  




A matt fedőlakk nagyon meglepett, mert egy sima matt fedőlakkra számítottam, de ebben apró csillámok is vannak, az üvegben teljesen opálos színe van a lakknak. Aztán utána néztem, és kiderült, hogy ez egy szaténos hatást adó fedőlakk. Egy nagyon egyszerű nyomdázott nail arton mutatom meg, hogyan néz ki felkenve. A fekete lakkon egyértelműen látszik, hogy van ott valami csillám szerűség, az Icon-on már nem ilyen egyértelmű ez az effect. Egyébként szépen mattosít, és ez a csillámos finish is szép, de ha valaki teljesen sima matt fedőlakkra vágyik (pl. nail arthoz nem biztos, hogy kell ez a plusz csillivilli) az más háza táján keressen matt fedőlakkot. 



Most nem vagyok teljesen képben, de E SZERINT az online katalógus szerint a Color Trend lakkok most akciósak, csak 399 Ft-ba kerülnek, ha más terméket is vásárolunk a katalógusból, egyébként pedig 819 Ft-ba kerülnek. Teljes áron hááát nem is tudom...megérné, mert tényleg szuper a minősége, de csak 8 ml lakk van az üvegben, akciósan viszont szerintem mindenképp próbáljátok ki valamelyik árnyalatot. A Matte Top Coat pedig szintén akciós, 899 Ft, teljes áron pedig 1449 Ft.

Kipróbáltátok már a megújult Color Trend lakkokat?
Ha nem, akkor kipróbálnátok? 

12 megjegyzés:

  1. Jó színeket választottál, bár az Icon kissé idegennek tűnik rajtad, de csak mert a menta meg nude a "megszokott" (pozitív értelemben, ez a két szín annyira remekül mutat rajtad...).
    A fedőlakk érdekes, de inkább a nem kell kategória :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nem sokat láttok rajtam vöröset/bordót :DD Pedig másokon annyira tud tetszeni, de magamon nem érzem az igazinak.

      Törlés
  2. Ezek a nailartok...csorog a nyálam... :D

    VálaszTörlés
  3. Huuu milyen szépek, főleg a nyomdázás! Sosem jutott még eszembe így használni a nyomdát... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Szabadkez"..

      Törlés
    2. Hát attól függ melyik nail art....mert az első valóban szabadkéz, de a matt fedőlakkos nyomdás :D Egyébként köszönöm szépen, bármelyikről is legyen szó :)

      Törlés
  4. Az Icon nagyon szép,olyan szép a körmeiden!!!

    VálaszTörlés
  5. nagyon jól néz ki az összes. Én még sok-sok évvel ezelőtt vásároltam Color Trend lakkokat, de akkor annyira rossz volt a minőségük, hogy azóta is messziről elkerülöm őket, csak két glitteres fedőlakkom van tőlük. Most viszont eléggé felcsigáztál ezzel a poszttal. Ha lesznek még pár hónap múlva is akciósan a román katalógusokban, akkor valószínű, hogy bezsebelek legalább egyet közülük. A matt fedőlak meg nagyon-nagyon tetszik a csillámos tónus miatt.

    VálaszTörlés
  6. Már megint kísértésbe viszel, de annyira szépek a körmeid, hogy minden lakk jól áll rajta. simán átlapozom a lakkokat az Avon katalógusban, de most felfigyeltem rájuk.
    Régebben volt egy lilás lakkom ebből a szériából, amit állandóan újravettem, lilás-szürkés színe volt, meg egy rózsaszín is volt, meg sárgászöld és egy borzasztó nude, amit kidobtam, pedig ez nagy szó, mert nem szoktam semmit kidobálni, csak ami tényleg semmire sem jó. Ilyen pirosas is volt, cseresznyepiros, azt szerettel, főleg lábra, kézen nem volt tartós semennyire.
    Az ecsetük az eléggé idegesített, mert kicsi, a kupak is, persze meg lehet szokni.

    A manik ismét csodásak, a menta-nude maniért teljesen odavagyok!!

    VálaszTörlés
  7. A menta és a nude nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  8. Szép mind a három, és a nude-menta manikűr nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  9. A nude-menta mani nagyon ott van! *.*

    VálaszTörlés