szerda, június 03, 2015

Aloha!


A beígért trópusi hangulatú "sorozat" folytatódik is, mégpedig egy Hawaii/Aloha mix&match mani formájában. Úgy érzem a szokásosnál is zsúfoltabb lett, kicsit össze-vissza érzetet kelt, de külön-külön nagyon tetszenek a körmök, ezért mindenképpen meg akartam mutatni.
Szokás szerint minden kézzel festett, akril festékekkel, illetve körömlakkokkal. A fenti képen láthatóak a felhasznált lakkok, a többi szín az akril.
Az átmenetet most egészen "őskori" módszerrel kellett megoldanom, ugyanis ezekkel a Dance Legend WOW Prizm lakkokkal (Just Another Star és Holy Diver) szivacsos technikával nem boldogultam, így a két lakkot gyorsan felfestettem egymás mellé, majd egy kis fejű pontozóval összemostam. Az Aloha feliratot az OPI Push & Shove-val festettem meg (előtte fehérrel előfestettem a biztonság kedvéért), majd az Essence Colour & Go 109 off to miami!-val körvonalaztam, illetve ugyanezzel a lakkal készült a kagyló minta (szintén előfestettem, illetve fehérre terveztem, de végül korall színezést kapott) és a csillagok alapja. A leveles és csillagos körmök alapja a Barry M Coconut, a hüvelyk ujjamra pedig a FUN Lacquer Queen került alapként.

A kagyló és a pálma levelek különösen tetszenek, nem kizárt, hogy fogom még használni ezt a két mintát valamikor.

 








Hogy tetszik?
Melyik köröm a kedvencetek?

11 megjegyzés:

  1. WOW. Oo Nagyon jól néz ki, szerintem igazán egyben van a manikűr, külön-külön is szuperek, de nekem tetszik az összhatás. Bááár a középső- és gyűrűsujjad lettek szerintem a legjobbak, ha esetleg választani kellene, bár szerencsére nem kell :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ötletes! Nekem a tengeri csillagok tetszenek a legjobban...jut eszembe el is felejtettem, hogy én is csináltam egy aloha manit. Csak lakkokkal festettem meg és virágokat. :)

    VálaszTörlés
  3. Aloha! Ez nagyon jó lett, csak ámulok és bámulok. :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nem lett túlzsúfolt, így tökéletes:)

    VálaszTörlés
  5. Átmeneted tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  6. Hű, ez szuper lett, nagyon egyben van az egész manikűr, nem is tudnék kedvencet választani! :)

    VálaszTörlés
  7. A feliratos köröm az bámulatos. A többi is tetszik, de azokra csak lestem, milyen gyönyörűek.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon cukker, a tengeri csillag a kedvencem! :)))

    VálaszTörlés
  9. szuper. :) az aloha feliratos körmeid a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
  10. A tengeri csillagosat akaroooom! ♥

    VálaszTörlés