szombat, április 04, 2015

Swatch | Golden Rose WOW! 67 & 69


Nagyon lázba hoztak a Golden Rose új (hát most már annyira nem új) WOW! minilakkjai. Rendeltem is belőlük találomra 4 darabot, miután olvastam pár blogon, hogy hasonlóan jó a minőségük mint a Rich Color szériának. Azóta még kettő úton van, remélhetőleg hétfőn megkapom őket, az előrendelt ILNP lakkjaimmal együtt, már tűűűűkön ülök :DD
Szóval az ici-pici, cuki-muki üvegcsék 6 ml lakkot rejtenek, ami számomra tökéletes, mert úgysem fogyna el belőlük több, hála a körömlakk-készletem nagyságának. Idejét sem tudom, hogy mikor fogyasztottam el 10-15 ml lakkot utoljára (kivéve a fehér, fekete lakkokat). Az ecsetről elfelejtettem képet készíteni, de gyakorlatilag a Rich Color mini hasonmása, lapított, én kiválóan tudom kezelni. A lakkok állagát imádom, se nem túl folyós, se nem túl sűrű. Szerintem teljesen átlagos idő alatt száradnak, sőt még talán gyorsabban is, nem volt vele problémám. Mindkettő két rétegben fed, szóval 330 Ft-ért főnyeremény. Tehát mégegyszer mondom: 330 Ft! Hol lehet manapság ennyiért normális lakkot kapni?! Úgyhogy vegyétek, én csak ajánlani tudom. Beszerezhető 97 árnyalatban a Naillandnél. Sajnos még nincs túl sok swatch róluk, ezért online kicsit nehéz a választás (bár személyesen sem lehet túl könnyű :D).


A 67-es számozású lakk világos szürke, az üvegben felfedezhető némi ezüst mikrocsillám, de a körmökön ez egyáltalán nem látszik (szerencsére).
A 69-es pedig egy piszkos világos zöld. Ebben is vannak mikrocsillámok, mégpedig zöld színűek de szintén eltűnnek a körmökre kenve.

Nagyon meg vagyok elégedve a lakkok minőségével. A színek viszont...hmmm...sajnos van már hasonlóm mindkettőből. A szürkét tuti nem vettem volna meg, ha tudom, hogy egy sima szürke, mert ilyenem tényleg van már, a zöldből csak hasonlóm van, ami picit sötétebb. Ennek ellenére nem bánkódom, szürkét gyakran veszek elő nail art alapnak, a zöld pedig az egyik kedvenc színem.
Valószínűleg minden egyes Naillandes rendelésemkor be fog csúszni 1-2 árnyalat ezekből a cuki minilakkokból, remélhetőelg egyre több swatch lesz a segítségünkre a későbbiekben.





Próbáltátok már a WOW! lakkokat?

18 megjegyzés:

  1. De jó ez a mani! Egyszerű és nagyszerű!! Nem akarok ilyen kicsi lakkokat venni egyelőre, mert nekem is sok lakkom van, esetleg ha ezen múlna az ingyenes házhozszállítás, akkor. Szürkém nekem is van, elő kellene venni egy élénk színnel párosítva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az ingyenes szállításhoz (is) tökéletesek. Most sajna az van előnyben aki élőben is meg tudja lesni őket, mert a webshopos képek eléggé eltérnek a valóságtól, pedig szerintem vannak köztük különleges árnyalatok. És igen, a szürke baromi jól néz ki élénk színnel, úgyhogy hajrá! :)

      Törlés
  2. Nagyon szép mindkét szín, tetszenek, és a mani is szuper lett így. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Hát igazából nem manikűrnek készült, hanem a swatch miatt oldottam meg így, bár így ránézve tényleg az :D

      Törlés
  3. Aranyosak, nekem is van kettő, nagyon szeretem őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom. Szerintem nálad olvastam legelőször róluk tesztet :)

      Törlés
  4. Csodás lett a manikűr:)
    Szerintem kedden fogod megkapni a csomagot,hétfőn max. pár locsoló fog hozzád becsengetni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóóóó tényleg :DDD Annyira megörültem tegnap az email értesítőnek, hogy el is felejtettem, hogy Húsvét lesz :DD Óóóóóó :( :( :(

      Törlés
    2. Tudom milyen érzés :D :D
      Kellemes Húsvétot és sok locsolót :)

      Törlés
  5. Annyira tetszik, hogy még a legegyszerűbb lakkokból is szuper manikűröket készítesz, pedig nincs benne semmi extra (ez nem leszólás :D) és mégis mennyire jó már?! Szeretem az "egyszerű, de nagyszerű" megoldásokat és ezek a lakkok is nagyon jól mutatnak így együtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Bár ez nem nagyon látszik a blogon, de én is szeretem az egyszerű, minimalista manikűröket (is) :D

      Törlés
  6. Nekem egyelőre csak három árnyalat van meg belőlük, de mindenképpen szerzek belőlük még jópárat - most ehhez a kettőhöz is nagyon megjött a kedvem, szerintem kedden be is szerzem őket. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Jajj annyi szép szín van köztük, én is szeretnék még sokat belőlük :)

      Törlés
  7. A zöld nagyon tetszik. :) Egy barack árnyalat nekem is van belőlük, azt imádom, ha Nailland rendelésre adom ismét a fejem, biztosan bekerül még néhány a virtuális kosárkámba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet velük leállni :D Én is rendeltem egy korallnak kinézőt, majd meglátjuk milyen lesz élőben :)

      Törlés
  8. Ezek a lakkok szerintem főnyeremények: jó a minőségük, éppen elegek, és nagyon olcsók. :) Viszont engem most ez a mani fogott meg, mert te jó ég, mennyire nagyszerű!! Az ilyen a kedvencem, ami tök egyszerű, mégis szinte odaszögezi az ember tekintetét magára. :))

    VálaszTörlés