kedd, április 28, 2015

Lakkteszt | ILNP - Neon Rosebud


Lehet, hogy van akinek már a könyökén jönnek ki a multikróm pelyhes lakkok, én azonban nem tudom megunni őket. Úgyhogy jöjjön egy nagyon szép, ezer arcú darab, a Neon Rosebud.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagyon MULTIkróm lesz, de bizonyos fényviszonyoknál komplett szivárvány! De tényleg, nézzétek csak: sárga/arany, narancs/bronz, vörös, rózsaszín, lila, kék és zöld. Megvan mind a hét szín. A legdominánsabb azonban a rózsaszín és a lila, illetve a zöld. Gyakorlatilag körbejártam a házat és az udvart, és mindenhol lőttem egy képet ahol másként nézett ki. A képeken szivaccsal felnyomkodva, illetve lent fedőlakként is láthatjátok a Models Own Utopia-ra kenve, 1 rétegben. Mindenhol fedőlakk is került rá.


A minősége ugyanolyan mint a másik két tesztelt pelyheskének (Luna, Open Fields), teljesen meg vagyok elégedve vele. A lemosása is pikk-pakk megvan.
Úgyhogy én most túl sok mindent már nem is fűznék hozzá, jöjjenek a képek :)Hogy tetszik?

11 megjegyzés:

 1. Megőrjítesz, komolyan mondom :D Nagyon nem tetszenek ezek a lakkok, aztán meglátom őket nálad és elveszek a fotóidban... Önmagában és fedőként is nagyon bejön. :)

  VálaszTörlés
 2. A szivacsos megoldás nem pazarol el sok lakkot?

  VálaszTörlés
 3. A színvilág nagyon bejön nekem, a fotóid imádom, de akkor is ellenállok ezeknek a lakkoknak :))

  VálaszTörlés
 4. Egyetértek Ciiskával. Eddig hősiesen ellenálltam ezeknek a lakkoknak, erre hozod ezeket a lélegzetelállító képeket, és kész, végem van. :D Szörnyű....
  (KELL MIND!!!!! *-*)

  VálaszTörlés
 5. Oh My! *.* Ilyenkor mindig kísértésbe jövök. :D Annyira szép ez a lakk! Az első és második változatban is.

  VálaszTörlés
 6. Nem jön ki a könyökömön!:D Nem a kedvenc színkombinációm, de még így is nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 7. Ez aztán élénk! Nagyon jól mutat rajtad, magamon viszont nem bírnám elképzelni.

  VálaszTörlés
 8. Fehér alapon nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 9. Ő volt az első ILNP lakkom, azóta pedig nem tudok leállni velük... Imádom ezt a darabot, csajos, vagány, über-multikróm és könnyű lemosi:) Ja és mind-blowing természetesen...

  VálaszTörlés
 10. Egyszerűen csodásak ezek az ILNP lakkok *.*

  VálaszTörlés