csütörtök, április 23, 2015

Lakkteszt | China Glaze - That's Shore Bright


Oké, előre leszögezem, hogy erről a lakkról nem fogtok színhelyes képet találni. Én is próbálkozok itt ma, de nem az igazi, ezt a lakkot élőben kell látni. Egy kis történetem is van hozzá. Egy ideje próbálom megtalálni azt tökéletes színt ami a pink és a lila között van, élénk, és hideg tónusú. A véletlen pedig úgy hozta, hogy meg is találtam a That's Shore Bright személyében.
 Ezt a lakkot egy szettben rendeltem meg, három  másik társával egyetemben a Naillandtől (sajnos a szett már elfogyott, de külön még megvásárolható, ITT). Úgy voltam vele, hogy hmm... szép menta, fehér (mert az mindig kell...ahogyan a menta is :DD), a rózsaszínnel majd lesz valami, meg egy szép középlila (mert a That's Shore Bright az ÖSSZES swatch-on sima, mezei lilának néz ki) teljesen megéri ennyi pénzért. Igen ám, de amikor vadul feltéptem a csomagot és megláttam álmaim színét...hát azóta is borsózik a hátam ha visszagondolok arra a pillanatra :DD
Szóval nem, a That's Shore Bright nem lila. Hanem pont olyan mint amit fent leírtam: a pink és a lila közötti, élénk, hideg tónusú gyönyörűség. Eléggé neonos egyébként a színe, tehát tényleg élénk, ahogyan a neve is sugallja (szóval ez még pluszban rátett a fotózhatatlanságra :D).
Természetesen én is teljesen lilának fényképeztem, de nekiestem egy kicsit a színeknek a képszerkesztő programommal, hogy legalább egy picit vissza tudjak adni abból amit a körmeimen látok, de mint fent is említettem, ez sem az igazi!


A lakk minőségére nincs panasz, két rétegben több mint tökéletesen fed, viszonylag gyorsan szárad, de mattra/félmattra, ahogyan a képeken is látjátok (nem tettem rá fedőlakkot).
Istenien néz ki, és szerintem a bőrszínemhez is passzol élőben, egyszerűen imádom!
Ha hasonlítanom kellene valamire, akkor az az orchidea lenne, egyik-másik ilyesmi színben szokott pompázni.
Egy összehasonlítást is csináltam különböző lakkokkal, görgessetek lejjebb ha kíváncsiak vagytok rá.






Három másik lakkot kentem a That's Shore Bright (2.) mellé, egy igazi lilát (1: Lovely Retro Style TE Nr 1), a már tesztelt hasonlóan pink/lila hibridet (ami viszont nem eléggé élénk. 3: Crystal Nails #55) és egy melegebb tónusú, igazi pinket (4: piCture pOlish Watermelon).


Hogy tetszik ez a szín?

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a lakk!!!!! Olyan jól áll rajtad!

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán szemkápráztató, kivilágít a többi lilás lakk közül :) Tényleg jól áll.

    VálaszTörlés
  3. Hello Lexa!
    Már csináltam vele egy glitteres manit, és csak utólag derült ki, hogy ez a lakk borzalmasan pattog, iszonyatosan, ha nincs rajta fedőlakk. Csak a munkahelyemen pénz ellenőrzés közben vettem észre, hogy uv fényben valami eszméletlenül világít... :D Tartsd alá, és elájulsz milyen színe lesz. :D

    VálaszTörlés
  4. Jaj, én már napok óta erre a színre vágyom, és szerencsére meg is van itthon. Szóval ma délután felkentem. Instant szerelem állandóan! *_* Mondjuk én kenek rá fedőlakkot. :) Elhiszem hogy így szereted, nagyon különleges színe van. :)

    VálaszTörlés
  5. Av nagyon jó ez a szín! Meg mind a négy az utolsó képen... :D

    VálaszTörlés