kedd, március 10, 2015

Lakkteszt | piCture pOlish - Forget Me Not + nail art


Ma egy szépséges piCture pOlish kerül bemutatásra, mégpedig a Lacquertude által megálmodott Forget Me Not. Sokáig úgy gondoltam, hogy nem kell nekem ez a lakk, de végül a több órányi swatch nézegetés meggyőzött. Tulajdonképpen tényleg nem egy extra valami, kék jelly holo pelyhekkel, amik ráadásul nem is nagyon holoznak. Mégis naaaaagyon tetszik!
Igazából élőben kicsit tompább a színe, nem is igazán erre számítottam, mert a swatchok nagy részén sokkal vibrálóbb kék (és a monitorok egy részén biztos az én képeim is eléggé azok lesznek, de jelenleg nagyjából színhelyes amit én látok a monitoromon), gondoltam ezt mindenképpen megemlítem. Persze ez nem von le az értékéből, hiszen szeretjük a kéket, legyen az bármilyen árnyalat :)


A holo hatás, mint már említettem nem egy nagy szám, a fényképeken meg se tudtam jeleníteni, szóval ezt a lakkot nem a holo fogja eladni. 3 vékonyabb, vagy 2 vastagabb rétegben működik, gyorsan szárad, szép fényesre.
Nekem nagyon tetszik :) Egy egyszerű kis nail art is készült vele, végre elővettem a fóliáimat :D (képek legalul)

És még gyorsan egy kis közérdekű közlemény. Aki követ Instán az láthatta, hogy elkezdtem csinálni a NAFW2015 kihívást. Mivel sikerült az utolsó pillanatban (vasárnap este) eldönteni, hogy belekezdek, ezért nagyon bele kell húznom ha egész héten posztolni akarok. A hétvége nekem kiesik, mert nem leszek itthon, szóval arra a két napra előre kell dolgozni, és még a WNAC kihívás is ott van, ami holnap esedékes (de a Stílus kihívásra már tényleg nem futotta az időm, talán jövőhéten bepótolom). Ja, és közben írom a diplomamunkám is, mert abból is le vagyok maradva. Nem panaszkodásnak szánom, csak értsétek ha a héten nem leszek valami aktív itt a blogon bejegyzések terén. A NAFW-ről egy összefoglaló bejegyzést szándékozok írni jövő héten, addig is kövessetek Instagramon ha kíváncsiak vagytok mivel foglalatoskodom a héten :)








Szóval fólia. Vettem párat régebben és kb. ennyi is volt, nem igazán használtam őket, de most úgy gondoltam, hogy feldobom vele a lakkot. Világosabb kék és pinkes-pirosas fóliát használtam, fóliaragasztóval. Próbáltam nem túlzásba esni, hogy az alaplakk is érvényesüljön. Ha már a holo miatt nincs színkavalkád, akkor a fóliák miatt tuti lett :D



Hogy tetszik a lakk?
Használtatok már körömfóliát?

14 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szép! *.*
    Nekem minta nélkül jobban tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Ez a lakk nekem elsőre szerelem, imádom úgy ahogy van. Fel is forgattam érte a külföldi webshopokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm, meg tudlak érteni, én is imádom! Külföld? Nem érte volna meg jobban a Naillandtől rendelni?

      Törlés
  3. Szépséges ez a lakk és szuperül mutat a fóliákkal is! :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez az az árnyalatú kék lakk, ami kb fotózhatatlan, és sok swatchon nagyon hasonlít a Freya's Catshez. De úgy látom, hogy Neked sikerült jól elcsípni a színét, különösen az első 4 képen (és IMÁDOM ezeket a nagyon közeli, hatalmas makro képeket!).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég nehéz dió, úgyhogy egy kis színkezelésre szorultak a képek (több-kevesebb sikerrel). Örülök, hogy tetszenek a makrók :)

      Törlés
  5. Basszus, le kell tiltanom a blogodat, mert vagy csődbe megyek, vagy depis leszek a vágyódástól...ez a lakk kell!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, bocsika :D Hát megnyugtatlak, a héten nem lesz több csábítás, úgyhogy a letiltást jövő héttől javaslom, mert akkor viszont mutatok egy-két nehézbombázót :D

      Törlés
  6. Nagyon jól néz ki a fóliákkal. :3

    VálaszTörlés
  7. Hűűű, de jól fóliásan. Még sosem próbáltam fóliát használni, de ami késik, nem múlik :) Nekem ez a szín annyira magában nem tetszik, de ez a jelenlegi véleményem, van, hogy fél év késéssel esik le, hogy kell mégis valami, legutóbb a Briar rose, hát az sem egy új lakk.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép mindkét változattal. :)

    VálaszTörlés