hétfő, március 02, 2015

Born Pretty Store nyomdalemez tároló


A Born Pretty Store-os tesztcsomagomba kértem egy kör és nyolcszög alakú nyomdalemezek tárolására alkalmas műbőr tokot is. A lemezeim össze-vissza voltak, ez a tároló pedig nagyon hasznos eszköznek tűnt. Két színből lehet választani, sajnos pechemre mindkettő rózsaszín :D
Mondjuk ez legyen a legkevesebb bajom. A tok egyik sarka egy csavarszerűséggel záródik, ez tartja egyben a lemezek tárolására szolgáló 12 db műanyag rekeszt (amiknek egyébként mindkét oldalába lehet pakolni, tehát összesen 24 lemez fér el ebbe a tárolóba). A másik sarkán pedig egy patent található.


A patent kellőképpen erős, nem nyílik szét magától, ugyanakkor nem is kell órákig feszegetni. Én úgy látom, hogy mind a csavarszerűség, mind pedig a patent erősen van belefogatva a műbőr anyagba, nem hiszem, hogy hamar tönkremenne, meglazulna.


Mivel ilyen kis lemezekből nekem csak BPS-os van, ezért csak ezekről tudom megmondani, hogy beleférnek. Mind a kör alakú, mind pedig a nyolcszög alakú lemez elfér a műanyag rekeszben, bár a nyolcszög alakúak kicsit szorulnak, de azért beleférnek.


Legyező alakba lehet kihajtani a lemezeket, így könnyen lehet köztük válogatni. Szerintem teljesen jó kis tároló ez, könnyű a használata, kis helyet foglal és minőségileg is rendben van, bár maga a műbőr anyag csak simán ki van vágva, nincs elvarrva vagy egyéb módon megerősítve.
Aki szeret nyomdázni és sok kis lemeze van, annak szerintem nem árt beszerezni valami hasonlót, mert nagyban megkönnyíti a tárolást.

Ha megtetszett, akkor ITT tudjátok megrendelni, a CSBQ10 kóddal pedig 10% kedvezményt kaptok.





Szerettek nyomdázni?
Hogyan tároljátok a lemezeiteket?

10 megjegyzés:

  1. Jó kis darabnak tűnik!
    Én is nézegettem már, de egyelőre a Bundle Monster tok végében megférnek a BPS lemezeim is. Ha majd megtelik az a nagy tok, akkor biztosan rendelek egy ilyet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban jó kis darab. Szerintem nekem elég lesz életem végéig is, nem hiszem, hogy be fog telni, mivel nem vagyok egy nagy nyomdás :D

      Törlés
  2. Legutóbbi rendelésem alkalmával kaptam egy ilyet ajándékba,nekem a sötétbb árnyalatból jutott.
    Nekem is nagyon tetszik,elég praktikus!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nagyon praktikus, pláne akinek sok lemeze van.

      Törlés
  3. Én is nézegettem, mert kedvenceim a BPS lemezek, van kör, nyolcszög alakú és nagyobb lemezem is. Ebben a tartóban gyorsan és könnyen végig lehet nézni a lemezeket anélkül, hogy húzogatni kellene a lemezeket a tartókból. 24 lemez, na abból már lehet választani :)
    Hú, de sokszor leírtam, hogy lemez :D Nagyon praktikus, ha több lemezem lesz, mindenképpen kell ilyet vennem, mert most papírtokban vannak, aminek nem volt tokja, annak én csináltam. De sokszor elfelejtem, hogy milyen mintáim is vannak, szóval át kell őket néznem néha :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ebben nagyon könnyű a nézelődés, megéri beruházni rá.

      Törlés
  4. én is meg szert szeretnék rá tenni, bár már gondolkoztam azon is, hogy majd én magamnak megcsinálom. nem lehet olyan nehéz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm...ez eszembe sem jutott, mármint a DIY-ozás. Jó ötlet! :)

      Törlés
  5. Ez de szuper! :) Én örülök, hogy rózsaszín. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon praktikus! Hát, én nem bántam volna ha sima fekete is lett volna, de végülis nem a szín a lényeg :D

      Törlés