hétfő, december 15, 2014

Lakkteszt | Dance Legend - Roz


Egészen kalandos az utam a DL multikróm lakkjaival. Az elsőt még júniusban szereztem be (Sulley) az eredeti, orosz honlapról, és azóta tudom, hogy márpedig nekem kell az összes (na jó, majdnem az összes). Most már a Naillandnek hála kishazánkban is elérhetőek a márka egyes kollekciói.

Viszont az, hogy a Chameleon kollekció is elérhető lett az számomra meglepetés volt, mert azt hittem csak a holo pelyhes lakkok lesznek kaphatóak. Nem tudom, hogy csak én siklottam-e el a hír felett vagy mi a szösz, a lényeg, hogy téves információim tudatában előrendeltem két multikróm ILNP lakkot, hogy ha már nincs DL multikróm, akkor lesz ILNP. Aztán amikor megérkeztek a DL lakkok néztem egyet, hogy hé...ez hogy...ez mikor?! Még "szerencse", hogy késik az ILNP szállítmány, így vissza tudtam mondani a megrendelésemet és helyette DL-ből zsákmányoltam be. Ráadásul abból a pénzből amiből 3 ILNP lakkot rendeltem volna, abból kijött 3 DL multikróm, 2 Models Own (akciós), 1 CG (akciós), és 2 Golden Rose Rich Color lakk. Szóval 100-szor jobban megérte így. Azért 1-2 ILNP Ultra Chrome Flakies-ről nem fogok lemondani, de őket csak akkor fogom megrendelni, ha anyagi valójukban is megérkeztek Budapestre.
Na a hosszú és unalmas bevezető után lássuk a lakkot!


A Roz-zal kezdeném a sort. Egyébként még a Boo és a Celia jött velem haza. A Wazowski csak azért nem mert a Barry M - Arabian nagyon hasonló lehet hozzá...ugye?...ugye? erősítsetek meg abban, hogy nem kell nekem két hasonló lakk :D...bár mindannyian tudjuk mi lesz ennek a történetnek a vége :D A Boggs viszont tényleg tutira nem hiányzik a Sulley mellé, bár a Celia-nál is ezt gondoltam, aztán látjátok mi lett a vége :D
Na szóval, a Roz. A Roz nem való mindenkinek, szerintem. Elég fura színösszeállítás ez a lakk és talán sokaknál kiverheti a biztosítékot. Mármint a zöld része. Merthogy a fő vonulat a lakkban a zöld és a rózsaszín. Pont emiatt nagyon féltem ettől a lakktól, hogy majd hogy fog rajtam mutatni, mennyire fog zavarni benne a rózsaszín (más gondolom a zöld részével van így). De amikor felkentem a lakkot, hát...elállt a szavam. Annyira furi, annyira nem evilági ez a színegyveleg, hogy nagyon. Majd ahogy a képeken is látjátok a zöldön és a rózsaszínen kívül rezes-sárgás és lilás is lehet a lakk fényviszonytól függően.


Ahogyan a Sulley esetében is tettem, úgy a Roz-ról is készítettem videót, különböző fényviszonyokban. HD-ben nézzétek!


A lakkot 1 réteg fekete Moyrára (35-ös számú) kentem 2 vékonyabb rétegben, de akár 1 vastagabb réteg is elég lehet. Önmagában nem próbáltam, de azt olvastam, hogy úgy 3 réteg kell belőle. Én azonban megpróbálok spórolni vele, hiszen az üvegben csak 6,5 ml található. Fedőlakkot nem használtam.
Nem is tudom mi mást mondhatnék, azon kívül, hogy én imádom :)
Majd szép sorjában hozom a másik két lakkot is, ugyanígy videóval megfűszerezve.
Esetleg lenne-e arra igény, hogy az általam birtokolt 4 Chameleon lakkról készítsek összehasonlító bejegyzést, amit úgy képzelnék el, hogy 1-1 körmömön szerepelne a 4 különböző lakk. Videó is lenne róluk. Majd írjátok meg kommentben ha szeretnétek ilyet :) 








Hogy tetszik?

16 megjegyzés:

  1. Húúú, tudtam én, hogy kell ez nekem! Sokkal szebb, mint a Celia, ami nekem is megvan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem próbáltam ki a Celiát, már nagyon kíváncsi vagyok rá! :)

      Törlés
  2. Nálad milyen szép zöld, bezzeg rajtam csak mocsárzöld :D Mondjuk szerintem neked íveltebbek a körmeid, mint nekem, talán ezért is a különbség.
    Amúgy nem, a Wazowski _teljesen_ más, mint a linkelt lakk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ige, nekem elég íveltek a körmeim, úgyhogy lehet ez az oka. Köszi, ezek után nyugodt szívvel fogom megvenni a Wazowski-t :D

      Törlés
  3. Azért még mindig a Sulley a nagy kedvencem, de ez is tetszik*.* én szívesen megnézném összehasonlítva. Karácsonyra ér magunknak is néhány ajándékot venni, nem?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon nehezen tudok választani közülük. Igazság szerint mindig abba vagyok szerelmes amelyik éppen rajtam van :D Okés, akkor majd jön az összehasonlító post!

      Törlés
  4. Hát ez frenetikusan szép! A baj csak anyni, hogy magamon el sem tudom képzelni, egyébkén kérek még képet mert másokon szívesen elnézegetem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is féltem, hogy majd esetleg nem passzol a bőrszínemmel vagy nem fog illeni hozzám, de szerencsére nem így lett :D

      Törlés
  5. Gyönyörű! Egy különlegesen fényezett Harley jut róla eszembe. Ha motoros találkozóra mennék, biztos felkenném.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát nekeem kb. egy motor lenne az utolsó ami eszembe jut róla,de az biztos, hogy tényleg vagány, el tudnám képzelni egy motoros csajon :)

      Törlés
  6. A mindenízű drazsé jutott eszembe a Harry Potterből, ez a mindenszínű lakk.:) Az első kép külön elképesztő, a szivárvány egyetlen üveg körömlakkban.

    VálaszTörlés
  7. Őrület, nagyon jól áll! Igen, lehetne összehasonlító poszt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Rendben, jön az összehasonlító bejegyzés!

      Törlés
  8. Nagyon-nagyon különleges, mágikus lakk. :) Tetszetős!

    VálaszTörlés
  9. Jaj de szép árnylat(ok)! Teljesen levett vele a lábamról. *.*

    VálaszTörlés