szerda, december 31, 2014

Happy New Year!


Idén sem maradhattam ki az újévi manikűrkészítésből, a tavalyi vonalnál maradva tűzijáték és kézzel festett számok alkotják a manikűrt.
Az elképzelés az volt, hogy az éjszaka tűzijátékkal bevilágított fényeit, hangulatát jelenítsem meg és ehhez tökéletes alapnak bizonyult a Dance Legend - Celia. A csilli-villiért két holografikus lakk felelt, a Moyra kék holoja és az A-England - Briar Rose. A számokat először a China Glaze Passion-nel festettem meg, de túl semmilyennek bizonyult, ezért átfestettem őket a CG Mingle with Kringle-lel, majd fehér akril festékkel körvonalaztam őket.


A képek nem nagyon adják vissza a valóságot, akármennyire is igyekeztem (plusz a fedőlakk csillanása is mindig útban volt :S ). Az aranyló számok szinte világítottak a sötétebb háttérből, ami hol lilás, hol pinkes-vöröses volt a Celiának köszönhetően. Plusz ott voltak még a kis holografikus tűzijátékok is, szóval nagyon sokszínűre sikerült, mégis úgy érzem, hogy egyben van a manikűr.

Az új évet egy kis visszatekintéssel fogom kezdeni, amolyan best of 2014 lesz, kedvenc manikűrjeimmel, körömlakkjaimmal, egyéb termékekkel, úgyhogy várlak titeket a jövő évben is! :)
Remélem mindenki boldog, sikerekben gazdag évet tudhat maga mögött és nem is kívánhatnék mást, mint ugyanezeket az elkövetkezendő évre. 

B.Ú.É.K.!20 megjegyzés:

 1. Szép manikűr lett!! Boldog Új Évet Kívánok!! :)

  VálaszTörlés
 2. Ez valami elképesztően jól sikerült mani. Nagyon tetszik és persze boldog új évet Neked is. :)

  VálaszTörlés
 3. Imádom ezt a manikűrt!
  Boldog új évet! :)

  VálaszTörlés
 4. Szupi a maniiid! Búék! :))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó :)
  Boldog új évet!

  VálaszTörlés
 6. gyönyörű ez a manikűr! :) boldog új évet!!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jól néz ki a manikűr :)

  VálaszTörlés
 8. Egyszerűen imádom ezt a manikűröd! :) BÚÉK!

  VálaszTörlés