vasárnap, szeptember 14, 2014

Nail Club | Új technika


A Nail Club mai témája az új techinka, tehát egy olyan technikát kellett kipróbálnunk amit eddig még soha. Valamiért a saran wrap technikát sohasem próbáltam ki, pedig tetszettek a manikűrök amit így készítettek, ezért úgy döntöttem, hogy ma ezt fogom kipróbálni. Ráadásul így könnyen össze tudtam egyeztetni a Nail Clubot a 31 napos kihívással, aminek a témája a virág. Az első pár kép a Nail Clubra készült, a többi pedig a virág témára.



Alapnak egy nagyon sötét lila lakkot választottam, majd erre vittem fel összegyűrt fólia segítségével a szürke, majd az arany lakkot. Nagyon egyszerű a technika, és ha a lakkok jól pigmentáltak, akkor a minta is nagyon szépen fog látszani. A színek barokkos hangulatot idéznek fel bennem, olyan az egész mint valami régi tapéta.





Erre az alapra festettem fel akril festékkel a virágokat, majd lemattítottam az egészet. Nekem nagyon tetszett a végeredmény, a tapétás hatás még jobban érvényesül a virágokkal :)

Ajánlom mindenkinek egyébként a saran wrap technikát kipróbálásra, keressetek utána a neten, nagyon egyszerűen készíthetünk vele mutatós manikűröket!





Próbáltátok már a saran wrap technikát?


10 megjegyzés:

  1. Szuper lett ez a manikűr, bár nekem nyomda nélkül jobban tetszik. Még nem próbáltam ezt a technikát, de amint lesz időm pepecselni, biztos nekiesek :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett mindkettő, bár virágok nélkül nekem jobban tetszenek :)

    VálaszTörlés
  3. Megaera: Köszi, de amúgy ez nem nyomda :P Kézzel van festve :)
    Nóra: Köszi :) Hát kicsit elnyomja a virág a mintát, az biztos...

    VálaszTörlés
  4. Olyan gyönyörű a kézi minta, mintha tényleg nyomdáztad volna, egyszerűen mesés!

    VálaszTörlés
  5. Ez valami gyönyörű lett! Annyira ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, a virág nélküli változat jobban tetszik. :)
    Fel sem tűnt, h a virágok kézzel vannak festve, én is azt hittem nyomda, nagyon ügyes vagy. :)

    VálaszTörlés
  7. Én próbáltam már a technikát, és egyet értek, mert nem bonyolult, nem kell hozzá semmi speckó eszköz és nagy kézügyesség sem - amivel én nem nagyon rendelkezem. :D A Tied viszont hihetetlen, a virágokat első ránézésre én is nyomdának gondoltam. :O Bár ez a manikűr nekem jobban tetszik nélkülük. (-:

    VálaszTörlés
  8. Kézi festés, gyönyörű!!
    Nagyon szép a virágok nélkül is, nagyon tetszik a színösszeállítás. Majd ha sok időm lesz, kísérletezek ezzel a technikával, csak nehéz hozzá lakkot találnom.

    VálaszTörlés
  9. Napok óta visszajárok, akár többször is egy nap és megcsodálom ezt a manikűrt, főleg a virágokaf! Gyönyörűek és szépségesek! Hihetetlen milyen ügyes vagy! Annyira tökéletesek, hogy egyfolytában rácsodálkozom, hogy nem nyomda! Gratulálok!

    VálaszTörlés