vasárnap, szeptember 14, 2014

I Need Inspiration! #58

Múlt héten volt egy kis blogger fail a részemről, ugyanis teljesen megfeledkeztem az inspirációs bejegyzésről :D A hét közepén jutott eszembe, hogy hmmm...de rég volt már :D Hát szóval kicsit megzavart ez a napi posztolás. Kárpótlásképpen ma 15 képet hozok :)


Mostanában oda vagyok az unikornisokért, ez a kis tároló valami imádnivaló, én a gyűrűimet tenném rá ha lenne ilyenem :)

Csodás fekete-fehér geometrikus nail art <3

Végre sweater-weather! Már vártalak!

Edgy mégis nőies fall outfit.

Ide vele mindet!!!! *-*

Nagyon szépséges :)

Nektek melyik a kedvencetek a Zoya új Pixie Dust árnyalatai közül? Bevallom ez a kollekció jobban elnyerte a tetszésem mint az eddigi Pixie Dust-ok.

Egy tökéletes őszi összeállítás. Nem is tagadom, hogy én már teljesen az őszé vagyok, legszívesebben már a bokacsizmámat is felvenném, de azért adok még esélyt az átmeneti cipellőimnek.

Na az ilyenek láttán bizonyosodom meg teljesen arról, hogy van még mit gyakorolnom :) Instán keressetek rá, valami elképesztő alkotásai vannak, nagyon erősek a portréi (is)!

750$-ért a tiétek lehet etsy-n :D

Hmm...csodás törtkagyló. Más színösszeállításban imádnám!

Misztikus kék füstös <3

Őszi color block <3

Kis dagi :D :D :D De hogy tolja el a kis kezével :D :D Háháh szakadok :D

Bámulatos naplemente szentjánosbogarakkal, ilyet is csak Sarah tud <3

2 megjegyzés:

  1. Az ágacskás füli, a törtkagylós manikűr (ami szerintem a színei miatt nagyon unikornisos :P) és a kis ürge, vagy mi a szösz nagyon tetszettek :)

    VálaszTörlés
  2. Az arcképes manikűr láttán én is gyenge ipari tanulónak érzem magam a körömfestés terén :D

    VálaszTörlés