csütörtök, szeptember 18, 2014

Lakkteszt | A-England: Briar Rose


Ígértem ennek a lakknak a tesztjét a 31 napos kihívás delicate print témájánál, ugyanis őt használtam alapként. Mindig is azt hittem, hogy nekem a Dancing with Nureyev lakk a kedvencem a márkától, aztán a Saint George és a Sleeping Palace. A Briar Rose sokáig nem keltette fel a figyelmem, aztán mégis, és amikor először felkentem elkerekedett a szemem. Ugyanis valami álomszép, hihetetlenül különleges, és már ott tartok, hogy lehet átvette a vezető szerepet a Dancing with Nureyev-től.


A képeket elnézve szerintem sokan megértitek a rajongásomat, hiszen valami egészen hihetetlenül tud kinézni. Szerencsére (számomra) egyáltalán nincs rózsaszínes beütése (mármint olyan TIPIKUS rózsaszínes beütése), persze van benne jócskán sötétebb pink, de olyan piszkosan és olyan sejtelmesen, hogy észre sem veszem. Tehát mondjuk azt, hogy az alapszín egy piszkos, enyhén mályvás sötét pink. Érdekes, mert napfényben inkább meleg tónusú, akkor kicsit jobban előjön belőle egyfajta vöröses/bordós árnyalat, viszont árnyékban (ahol nekem a legjobban tetszik a színe) erősen hideg tónusú a lilás/kékes árnyalatok miatt. És ha mindez nem lenne elég különleges, akkor még holografikus csillámok is vannak benne.
Egyébként a Dancing with Nureyev egyértelműen holosabb (csak ehhez az árnyalathoz tudom hasonlítani egyenlőre), neki nagyon finom holo fénye van csak, ráadásul napfényben nekem nem is igazán tetszik, csak árnyékban, ugyanis akkor is képes összeszedni annyi fényt, hogy megcsillanjanak a kis színváltós részecskék.
Tehát nehéz eset a lakk, mármint ami a színmeghatározást illeti, egyébként jól kezelhető, 2 réteges, a formulája kiváló. Nem is kívánnék róla többet írni, beszéljenek helyettem a képek :)

(Ja és este jön a 31 napos kihívás mai, half moon témája, úgyhogy várlak vissza benneteket!)


Közvetlen napfényben.

Közvetlen napfényben.


Közvetlen napfényben.






Hogy tetszik a lakk? Melyik a kedvenc színetek a márkától?

10 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez a lakk.
    nekem a bridal veil a nagy kedvencem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik...máson. Nekem is megvan ez a lakk, de valahogy nem tudok vele barátságot kötni :/

    VálaszTörlés
  3. gyönyörű. :) nem volta oda az Aengland lakkokért eddig, de ez nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! Te nekem a környéke is tetszik, hogy mennyire ápolt a körömágyad! Tetszik, hogy ennyire igényesen lakkozol! Nem szeretnél egy posztot készíteni erről? Bocsi, ha volt már szó erről!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lakk, bár nekem kissé már túl rózsaszín, szóval inkább a távolból nézegetem :)

    VálaszTörlés
  6. Tényleg szép, jól is áll. Örülök, hogy van ecsetfotó! Az üveg szája is praktikus, utálom, amikor kicsi a nyílás és amikor a lakk vége felé járok, már alig fér be az ecset. (Igen, pucolni kellene, de akkor meg szöszös lesz.)

    VálaszTörlés
  7. Tényleg nagyon szép, csak rajtam olyan hülyén áll (pont ma próbáltam ki a Naillandnél) :(

    VálaszTörlés