csütörtök, szeptember 25, 2014

FASHION on my NAILS | Karen Walker + tutorial


Már egy jó ideje szeretnék indítani egy új "sorozatot" a blogon, ahol a fashion világából inspirálódom. Valahogy mindig elhalasztódott a dolog, de mivel a 31 napos kihívás mai témája is a divat, ezért ez volt a végső löket. Még nem döntöttem el, hogy milyen rendszerességgel jelentkezem a FASHION on my NAILS nevet viselő szériámmal, de úgy 2-3 hetente, valószínűleg random módon számíthattok rá. Már jó sok fotót összegyűjtöttem, úgyhogy inspirációból nem lesz hiány :)
Így a nyitányra egy tutoriallal is készültem, a bejegyzés végén megtaláljátok :)

Inspirációul ma Karen Walkert választottam, és a 2015-ös resort kollekcióját, ami tele van egyszerű, oversized darabokkal (amik nem különösebben tetszenek), viszont van pár irtó cuki cicás minta is, amik rögtön felkeltették a figyelmem (egyébként Karen Walkernek nagyon jó mintái szoktak lenni), így ezeket festettem fel a körmömre kicsit átvariálva az eredeti printeket.
A kollekció darabjait ITT megnézhetitek.


Nagyon tetszik a végeredmény és bár maga a cicás minta bonyolultabb, de a csíkos, illetve foltos minta könnyen elkészíthető. Én most nem használtam ragasztószalagot a csíkokhoz, de azzal még könnyebben elkészíthető. Tehát ha érdekel titeket, hogy lépésről lépésre hogyan készül egy ilyen manikűr, akkor a bejegyzés alján találtok egy képes tutorialt. Szöveges magyarázatot nem mellékelek, ha kérdés van, tudjátok, nyugodtan kérdezzetek (a héten megpróbálok az összes eddigi 31 napos bejegyzéshez írt kommentetekre válaszolni!).










Hogy tetszik?
Melyik divatmárka/divattervező munkásságát szoktátok figyelemmel kísérni?

7 megjegyzés:

  1. Tutik ezek a ma-haha-cskák! :D

    VálaszTörlés
  2. Istenem, de aranyosak azok a cicák a virágok mögött :)

    VálaszTörlés
  3. Bámulatos! Remélem, sokáig viselted, irtó jó lett!! Örülök az új sorozatnak, ha lesznek egyszerűbb minták, én is megcsinálom :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira ügyes vagy, komolyan el sem tudom képzelni mekkora macera és milyen sok idő lenne nekem megalkotni egy ilyet, ami neked már tuti simán sikerül :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép manikűr nagyon tetszik!!! és a tutorial is klassz!!

    VálaszTörlés
  6. Ez egyszerűen fantasztikus lett! (-: Nem győzöm csodálni a kézügyességed! (-:

    VálaszTörlés