hétfő, szeptember 08, 2014

31 DC 2014 | Day8: Metallic


Az OPI Push and Shove megjelenése óta nagyon nagy a szerelem a metál/króm lakkok iránt, de ez a mai nail art egyáltalán nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna és időm sem volt újat készíteni. Na de ez van, ezt kell szeretni (vagy nem szeretni :D).

Az arany alatt pár helyen kikandikál egy kis fekete, mivel először fekete vonalakat húztam, de az még annyira sem tetszett mint ez a verzió. Összességében nem lenne rossz, de valamiért mégsem tetszik. Ráadásul az OPI sem lett most olyan krómos mint szokott lenni, mert véletlenül SV-t kentem rá nem pedig a Cutex fedőlakkot ami a legkevésbé vesz el a fényéből.
Na szóval ez ilyen lett, de nem bánkódom, mert a holnapi téma szerintem igencsak jól sikerült, már alig várom, hogy megosszam veletek :)



Szeretitek a metál lakkokat?

6 megjegyzés:

  1. Nem is tudom, nekem tetszik, de valahogy mégsem :D Fura, talán, ha jobban elütnének a színek, nem olvadna így egybe az egész? Nem értem én sem, mert amúgy meg szép munka.

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik ez a modern elgondolás...olyan holdisztikus ufópia... :D

    VálaszTörlés
  3. Kicsit fakó nekem, de szép munka. A fémes lakkokat nem igazán szeretem, rajtam nem mutatnak jól, egyet vettem, de tovább is adtam.

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem baromi jól néz ki!!! :-D

    VálaszTörlés