kedd, szeptember 30, 2014

31 DC 2014 | Day30: Inspired by a TUTORIAL


Ma egy tutorial alapján kellett készíteni manikűrt, ami nekem kicsit nehéz volt, mert nem nagyon szoktam tutorialokat nézegetni, így jócskán kellett keresgélnem. Végül nagyon megtetszett Very Emily Asa no Ha nail artja és egy kis csavarral (mert csavarnak lennie kell mindig :D) elkészítettem én is. Egyébként a tutorial Lady Crappo változatában is megtekinthetjük.
A csavar kétféle dologban is rejlik, ugyanis nem egészen úgy csináltam ahogy a tutorial(ok)ban van. Lady Crappo pontozós technikája szerintem túlontúl bonyolult, és a Very Emily-ét is elég a 3. lépéssel kezdeni, vagyis először húzol 3 vízszintes vonalat (abban az esetben 3 vonal, ha olyat akarsz mint ami a gyűrűs vagy a középső ujjamon van, egyébként több vonal is lehet, de érdemes a köröm közepén húzni az 1. vonalat), majd a dőlt vonalak segítségével kialakítod a háromszögeket. Ha a középső vízszintes vonal közepén helyezed el a háromszög csúcsát (tehát pont fordítva mint Very Emily 3. lépésénél), akkor a minta (ami szerintem egy virágra hasonlít vagy hópehelyre, lásd gyűrűs ujj) középen fog elhelyezkedni. Ez így lehet bonyolultan van megfogalmazva, de nem akartam én is tutorilat készíteni hozzá :D...na mindegy, a lényeg, hogy nekem így sokkal egyszerűbb volt elkészíteni. A másik csavar pedig csak annyi, hogy jobban megvariáltam a mintát, több alkalmazási formáját is használtam, így változatosabb lett a manikűr.
Nekem eléggé Karácsony feeling az összkép, kicsit hópelyhes, glitteres, hát na...sosincs túl korán a  karácsonyi hangulathoz :D








Hogy tetszik a manikűr? Próbáltátok már a tutorialt?

5 megjegyzés:

  1. Na, ennek még gondolatban sem állok neki :) Nagyon szép lett, az Essie lakk meg magában is gyönyörű.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki! Én is megpróbálom akrillal! :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon érdekes és szép egyszerre ez a manikűr :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű :]
    Komolyan le a kalappal előtted!

    VálaszTörlés