hétfő, szeptember 29, 2014

31 DC 2014 | Day29: Inspired by SUPERNATURAL


A képek egyesek nyugalmát megzavarhatják! Komolyan mondom, még én is megijedtem amikor elkészült a mai manikűr és a fotózás után le is mostam :D Úgyhogy csak saját felelősségre megtekinteni!
Na szóval, a természetfeletti volt a mai téma, amit egyébként szeretek, kedvenc filmes/sorozatos/könyves kategóriám a horror/thriller, szóval egyáltalán nem idegenkedtem a témától. Így a Halloween közeledtével méginkább aktuálisabb, és már nagyon vártam, hogy valami jó kis vérfarkast fessek a körmeimre. Aztán végül annyira ijesztő lett a farkas "mosolya", hogy nem sokáig tűrtem meg magamon :D Vannak hibái a nail artnak, ugyanis a szem inkább valami macska/sárkány szem mintsem farkas, mert azoknak nem ilyen húzott a pupillájuk, illetve a vérfarkas pofája elég rövid lett, dehát nem fért volna ki máshogy a körmeimre.
A kisujjam csak egy sima szőr mintát kapott, a mutató ujjamra teliholdat, a hüvelyk ujjamra pedig karmok által okozott sebhelyet festettem.
Egyébként nem arról van szó, hogy undi lenne (na jó, az, de nem ez a fő dolog), mert azért ennél véresebb, undibb manikat is csináltam tavaly Halloweenre, hanem rossz ránézni arra a farkasfejre :D Eszembe jut róla Stephen King A Napkutya kisregénye, amikor a polaroid képeken egyre közelebb került a szörnyeteg és konkrétan a szorongás kapott el amikor ránéztem :D
De hát ha ez a téma, akkor ez a téma :D Fogtok még lehet durvábbat is látni tőlem pár hét múlva! :D Egyébként úgy döntöttem, hogy most Halloweenra kitalálok pár könnyű, témához illő nail artot, tutoriallal, illetve megint lesz egy sorozatszerű valami mint tavaly a horror filmes. 







Kis cukimuki a végére :D


Szeretitek a horror kategóriát?

4 megjegyzés:

  1. Horrort? Kizárólag nappal nézek ilyesmit :) A köröm viszont fantasztikus :)

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlenül jó lett, nagyon-nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. A horror témájú dolgok a legjobbak és legkreatívabbak a világon :P Ez a manikűr is fergeteges lett :)

    VálaszTörlés
  4. Veszett jó :D Aza kis szőrgombóc meg a végén nagyon cuki. :D

    VálaszTörlés