szombat, szeptember 20, 2014

31 DC 2014 | Day20: Water Marble


A mai téma hát finoman szólva sem a kedvencem. Na nem azért mert nem tetszenek a water marble manikűrök, mert igenis tetszenek, de én még nem találtam meg hozzá a megfelelő lakkokat, bár nem is igazán kerestem. Annak idején kísérletezgettem vele egy kicsit, de azóta sem, nem is nagyon izgat a téma be kell vallanom. Na mindegy, nem bújtam ki a kihívás alól, és többé kevésbé (a hangsúly a kevésbén! :D) sikerült összehozni egy elfogadható manikűrt.



A színek egyébként nagyon tetszenek így együtt. Alapnak a Barry M Coconut-ot kentem fel, a water marble-hoz pedig a PP Pandora, CG Passion és a Sally Hansen Plum Luck került felhasználásra némi színtelen lakkal karöltve.
Távolról elmegy, de egyezzünk ki abban, hogy a water marble nem az én műfajom :D



Ti szeretitek a water marble technikát?

10 megjegyzés:

  1. Szerintem meg szuper!! Nagyon jók a színek, bárcsak én tudnék ilyet csinálni!!

    VálaszTörlés
  2. nekem tetszik.nagyon szuper lett!

    VálaszTörlés
  3. Hibátlan! És persze nagyon szép színösszeállítás! :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper lett, főleg hogy nemcsak krémes hanem csillámos lakkot is használtál. Én is próbáltam már ezt a technikát, kisebb katasztrófa lett a végeredmény. Nálam már az elején elromlott a dolog mert nem volt hajlandó a lakk szétterülni a víz felszínén, hanem egy az egyben megmaradt a kis gombóc (pedig közelről cseppentettem), így lehetetlen volt széthúzni és elfogadható manikűrt kapni...

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagyon szép lett, nekem tetszik! :)
    Nagyon jó a színkombináció is!
    A körmeimen én sem jártam sikerrel, de a húsvéti tojásokat szépen sikerült díszíteni ezzel a technikával :) Körömre egyszerűbb egy víz nélküli márvány technikát alkalmazni - legalábbis számomra

    VálaszTörlés
  6. Wow, szerintem gyönyörű! Az én legelső próbálkozásom csúfos kudarc lett, még nem tettem közzé, de azért biztos fogok még próbálkozni vele. Lakkok terén is ki kell még tapasztalnom, hogy melyik jó ehhez a technikához.

    VálaszTörlés
  7. Pedig nagyon szép lett.
    Könyörögve kérlek ossz meg 1-2 tippet a water marble-el kapcsolatban. :D Már ezev éve próbálkozom, de mindig csúfos kudarc a vége. Csak néhány olyan dolgot, amivel ilyesmire sikerülhetne, mint a tied.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép lett, bár ez a technika sose jött még össze.

    VálaszTörlés
  9. Watet marble-lel mindig le lehet venni a lábamról. :3 Szerintem teljesen jó lett. :)

    VálaszTörlés