hétfő, szeptember 15, 2014

31 DC 2014 | Day15: Delicate Print


Már alig vártam, hogy használhassam nail artban is a nemrég rendelt A-England Briar Rose lakkot, valami csodaszép ez a lakk! A héten lesz róla teszt is ha minden jól megy, ma nagyon fáradt vagyok, úgyhogy örülök, ha ezt a bejegyzést megírom.
Na szóval delicate, vagyis "finom", aprólékos minta a mai feladat. Tartózkodni akartam a különböző csipkemintáktól és egyebektől, ezért egy elvontabb tollas manikűrt készítettem.



A Briar Rose száradása után először az A-England Dancing with Nureyev lakkal festettem fel a mintát, de mivel nem találtam eléggé kivehetőnek a motívumot, ezért fekete akril festékkel is átmentem rajta még egyszer, de úgy, hogy ne takarjam el teljesen a Dancing with Nureyev-et, hogy az is kivillanjon néhol. Nekem nagyon tetszik ez a manikűr, és egyébként nem tartott olyan sokáig megfesteni, mint azt a minta bonyolultsága sugallja.





Mit szóltok hozzá?

6 megjegyzés:

  1. Majdnem úgy jártam, mint tegnap: első ránézésre a kis képen nail art stamping decals-nak is lehetett volna nézni, de hihetetlen a kézügyességed! :D És a színek megválasztása is, egyszerűen csodálatos! (-:

    VálaszTörlés
  2. ez zseniális lett. annyira ügyes vagy!!!!

    VálaszTörlés
  3. Első ránézésre lazán nyomdának néztem volna, hihetetlen! :O Újra és újra lenyűgöznek a munkáid.

    VálaszTörlés
  4. Azta, gratula, én is azt hittem, hogy nyomda :) Nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű, mindig csak ismétlem magamat, hihetetlen, hogy ezt ecsettel csináltad!!!

    VálaszTörlés