csütörtök, július 31, 2014

Liebster Award


Karolinától múlt héten megkaptam a Liebster Awardot, amit innen is nagyon szépen köszönök! Volt már a blogon különböző award-os bejegyzés, ITT vagy a menüsor "Személyes" fülére kattintva csemegézhettek belőlük. Régen volt már ilyen jellegű bejegyzés, ezért nagyon örültem neki, magamtól nem nagyon van kedvem ilyen bejegyzéseket írni, illetve nem tudom miről kellene. De így kaptam 10 kérdést, amit még a "játékszabályoknak" eleget téve kiegészítek 5 érdekességgel (eredetileg tízzel kellene, de 5-nél többet nem tudtam kiagyalni, annyi mindent írtam már magamról az eddigi award kérdések során). A díjat nem adnám tovább, mert már megint nagyon elburjánzott a blogokon és szinte már mindenki kitöltötte akinek esetleg tovább szerettem volna adni.

Először jöjjön az 5 érdekesség rólam :)

1. Kedvenc parfümjeim: Givenchy - Absolutely Givenchy (limitált kiadás volt, 2 üveget is elfogyasztottam belőle, azóta is visszasírom :( az egyiknek az üvegjét megtartottam, néha megszaglászom :)), Mexx - Black, Bruno Banani - Magic Woman, Naomi Campbell - Cat Deluxe

2. Nem tudom mennyire meglepő, de képes vagyok egy nap akár 2-3szor is kifesteni a körmöm. Persze ez csak akkor fordul elő ha aznap nem kell semmit sem csinálnom. Hát hiába...gyógyíthatatlan vagyok :D

3. Ha tehetném, tengerpart mellé költöznék. Egy kicsit már volt erről szó a Nail Club tengerpartos témájánál, de úgy gondoltam itt is megemlítem. Egyszerűen annyira látom magam amint egy kis tengerparti ház tornácán olvasok vagy épp úszkálok a kristálytiszta tengerben.

4. Szívesen terveznék ékszereket. Rengeteg ötletem lenne, egy részüket próbáltam modellező gyurmából megvalósítani, de az aprólékosabb minták kivitelezhetetlenek ilyen módon. 

5. Megrögzött nyereményjátékos vagyok. Nem tudok úgy elmenni egy nyereményjáték mellett, hogy ne jelentkezzek. Ennek ellenére nem nyerek valami sokszor :D

10 kérdés Karolinától:

1. Milyen a kapcsolatod a szelektív hulladékgyűjtéssel?
Nagyon fontosnak tartom, de egyenlőre itthon, Tiszafüreden nehezen kivitelezhető, mert a környéken nincsenek szelektív konténerek :( De Debrecenben a koliban külön gyűjtjük a műanyagot és az üveget, már ez is haladás.

2. Milyen másik keresztnevet választanál magadnak?
Nem szeretem a hagyományos keresztneveket, ezért mindenféleképpen valami különlegesebbet választanék. Nagyon tetszik a Kira (rövid i-vel!!!) vagy a Hanna.

3. Milyen szuperképességet szeretnél?
Repülni nagyon jó lenne, illetve az idő megállítása is hasznos lenne egyes helyzetekben :D

4. Ha egyetlen embernek a gondolataiban képes lennél olvasni, ki lenne az?
Jelenleg George R. R. Martin :D Bár szerintem még ő sem tudja hogyan fog végződni a Trónok Harca :) Most olvasom az 5. kötetet, elvileg még lesz kettő, szóval várom mikor hullanak ki a kedvenc szereplőim :D
Hozzám közel állók gondolataiban nem szeretnék olvasni.

5. Melyik a kedvenc színed?
Volt már ez a kérdés valamelyik régebbi kérdések között, akkor azt mondtam, hogy zöld, ez most is igaz, de 3-4 hónapja a kékekre is nagyon rá vagyok kattanva, illetve a korall lopta be magát nagyon a szívembe.

6. Mi lenne az a munka/állás, amit csinálnál, ha minden feltétel adott volna hozzá?
Mindenképpen valami kreatív dolog, legyen az a már fent említett ékszertervezés, vagy ruhatervezés, esetleg belsőépítészet, de profi "műkörmösként" is el tudnám képzelni magam.

7. Minek keresztelnéd el az általad létrehozott körömlakk márkát?
Fú, ez nagyon jó kérdés, mert megmondom őszintén, hogy már eljátszottam a gondolattal , hogy egyszer saját körömlakkmárkám lesz :D A blog neve ugrik be első körben, a Glitterfingersss. Szerintem körömlakk márkaként is megállná a helyét :)

8. Ha megnyernéd a lottó főnyereményt, mire költenéd?
Ez a kérdés is volt már, és megint csak ugyanazt tudom mondani, mint akkor, hogy 3 kötetes regényt tudnék róla írni :D :D És még most is egy föld körüli utazással kezdeném a pénzköltést :)

9. Mi az a 3 dolog, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
laptop (lemerülhetetlen aksival és internet hozzáféréssel...természetesen :D), hűtő (az áramforrás varázslatos módon itt is biztosítva van :D), körmös cuccaim (és ebben a körömlakkoktól kezdve a díszítőkig minden benne van).

10. Melyik országokba szeretnél eljutni?
Leginkább mindenhová :) De ha választani kell akkor Egyiptom, USA, Japán.


5 megjegyzés:

  1. Én teleportálni szeretnék :) És nem meglepő, hogy szeretsz körmöt festeni, nekem csak időm nincs rá. Meg párom szerint pazarlás a tökéletes lakkot 2 nap után lemosni.
    Na, a nyereményjáték az sosem vonz, még lottózni sem szoktam. Pedig aki sok mindenben részt vesz, előbb-utóbb nyer :)

    VálaszTörlés
  2. Engem meglepett a napi 2-3 körömfestés. :D
    Egyiptomba én is nagyon szeretnék elmenni. :)
    Van most egy játék a blogomon, ha van kedved megnézni itt megtalálod: http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/07/nyari-nyeremenyjatek.html :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy kitöltötted, nagyon érdekesek a válaszaid! :)) A tengerpartos, napi többször lakkozós, ékszer stb. kreatív tervezős munkában egyet értek veled :) Repülni álmomban tudok :) Ha lesz körömlakkmárkád, kérek egy díszpéldányt :)

    VálaszTörlés
  4. Most olvasom, hogy Tiszafüredi vagy, én félig meddig Abádszalóki :))

    VálaszTörlés
  5. Egyiptom, lottó, tenger, szuperképesség, Martin bácsi, ezekben ugyanúgy gondolkodunk úgy látom :D

    VálaszTörlés