kedd, július 22, 2014

Lakkteszt | Zoya - Payton


Legelső Zoya lakkomnak mi mást is választhattam volna mint a szemkápráztató Payton-t. Közte és a PP Monroe között vacilláltam, de rá kellett jönnöm, hogy a Payton sokkal jobban tetszik, mivel lilásabb az alapszíne és több benne a holo pehely. Megintcsak nem tudtam leállni a képek válogatásakor, így sikerült 16 db képet hozni a lakkról, plusz a bejegyzés végén még lesz 4 db nail artos kép is, szóval jó görgetést :D 


Kicsit meglepődtem a csomag kibontásakor, hogy mennyire pici az üvege, pedig 14 ml van benne...hát valahogy nagyobb üvegre számítottam na :D A második meglepetés a kupak letekerésekor ért, "Mi ez a mini ecset??" mondat hagyta el a számat, ugyanis mind az ecset szára mind pedig a sörték hossza számomra rendkívül rövid volt (mondjuk logikus, apró üveg, apró ecset...) de meglepően jól tudtam dolgozni vele.
A lakk formulája tényleg kifogástalan, két rétegben tökéletes lila univerzumot kapunk. Mindezt gyors száradás és szuper fény kíséri, akár nem is muszáj rá fedőlakkot kenni mert önmagában is rendkívül fényes.
A holo pelyhek közvetlen megvilágítás nélkül sem unalmasak, valahogy mindig tudnak összegyűjteni annyi fényt, hogy ha csak egy picit is, de meglegyen a holo hatás. Lámpafénynél napsütésben pedig egyenesen szemképráztató.











Próbáltam lámpafénynél is fotózni, hát ennél ezerszer szebb és holobb meg szemkápráztatóbb, de sajnos ennyi tellett a fényképezőgépemtől...





A nail art pedig...hát nem a legszebb alkotásom. Egyedül a középső és a gyűrűs ujjamon lévő levél minta miatt tettem fel a blogra, mert azok viszont nagyon tetszenek. Így a képeken elég sokat elvesz a minta a lila univerzumból, pedig élőben nem tompította ennyire a szikrázást, a kis réseken szépen kikukucskált a Payton. Ja, a mintát akril festékkel festettem.





Kinek nyerte el a tetszését a Payton?
Mit gondoltok a Zoya lakkokról?

14 megjegyzés:

  1. Nekem most kivételesen minta nélkül jobban tetszik, és köszi, hogy felhívtad a figyelmemet erre a lakkra, mert a PP Monroe-t régóta szeretném megvenni, de sosincs raktáron, így aztán ez a lakk jó választás lehet helyette :) Sosem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de nekem is egy árnyalatnyival jobban tetszik ez a Zoya lakk :)

    VálaszTörlés
  2. ez a lakk...gyönyörű *-* álmaim netovábbja. nem hiába, a bordós-lilás körömlakkok a legszebbek :P

    VálaszTörlés
  3. ezt én is megvettem. olyan szép!!!!kiváncsi leszek mennyire hasonlít majd a pp-re :)

    VálaszTörlés
  4. De gyönyörű, nagyon jól áll! A minta is tetszik, de sima bordó felületen talán jobb lenne, vétek ezt a lakkot eltakarni :)

    VálaszTörlés
  5. Fájdítod itt az ember szívét... Annyira kell ez a lakk!! Ugyan a Dream már megvan, de a Paytonnal lenne teljes az életem :D GYÖNYÖRŰ!!

    VálaszTörlés
  6. gyönyörű! :) alig várom, hogy újra legyen készleten. a tesztek egyébként annyira különbözőek róla, hol lilásabb, hol bordósabb.. így nagyon kíváncsi vagyok már, hogy élőben milyen :) és szépek lettek a képeid. :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű!!
    Megjelenésekor nem vettem meg, pedig láttam, mikor megakartam venni már nem volt kapható, szóval kívánságlistás szín :)
    Nekem a kedvenc márkám a Zoya, elsősorban a színek és a minőség miatt. :)

    VálaszTörlés
  8. Csodaszép ez a lakk és ha nem lenne kissé fóbiám a sötét színektől (leginkább a sötétlila, barna és bordó a NEM kategória), akkor most nekem is ő lenne az első... De valahányadikként biztos bekerül majd a készletembe, mert nagyon szuper ez a lakk, akárhányszor ránézek, érzem, hogy kell, és most ezt te is megerősíted bennem :)

    VálaszTörlés
  9. gyönyörű és a minta is szép rajta. :)

    VálaszTörlés
  10. Megaera: Hát igen, a nail art nem lett a legjobb, írtam is, hogy csak a levélminta tetszik rajta. Egyébként én is szinte sajnáltam, hogy ez tetszik jobban, mert végre elhatároztam, hogy az első PP lakkom a Monroe lesz, mert azért megérte volna ennyit fizetni, de így megint nulláról kezdem a tanakodást, hogy melyik PP-t válasszam :D
    Nóra: :D hát igen, elég szépségesre sikeredett. Bár igazából minden színből el tudnék fogadni ilyen jelly alapban millió holo pehely finisht :D
    Mdollas Nails: Hát én Edinánál láttam összehasonlítást. Szerintem a Monroe határozottabban vörös ez meg inkább lilás.
    Audrey80: Egyébként tényleg nem nyomta el ennyire a minta a lakkot, de a képeken sajnos nagyon háttérbe szorul :(
    Rita Szelestei: Hát igen, a Dream mellé csodás lenne kiegészítésképpen :) (bocsi a szívfájdalmakért :P)
    Lora: Szerintem határozottan lilás a színe, olyan érett szilva. De egy hangyányi bordó is van benne, de én akkoris azt mondom, hogy lila :)
    You You: :) Szerintem is, eszméletlenül szép.
    Erzsi: Hát nem tudom miért hittem azt, hogy láttam már nálad ezt a lakkot. Lehet azért, mert a legtöbb Zoya tesztet nálad látom. Annyit én is megmondhatok így egy lakk próbálása után is, hogy tényleg megéri az árát, szuper minőség.
    FranCiiska::) Én összel és télen egyszerűen KÍVÁNOM a sötét színeket, de a barnát én sem szeretem, bordót pedig nagyon ritkán hordok, de a sötétlilát szeretem :)
    Manna: Köszi, örülök, hogy tetszik :)

    VálaszTörlés
  11. Ó, mennyire jó lett ez a minta. :3 Na persze a lakk magam sem csúnya. :D

    VálaszTörlés
  12. Hmm tetszik, szép lakk! :)

    VálaszTörlés
  13. jajj, szerintem is gyönyörűséges ez a lakk és persze csodás képeket készítettél róla. viszont nagyon érdekes, hogy mennyire nehéz az ilyen színeket fotózni, élőben ez a lakk is lilásabbnak tűnik egy pindurkát... meg persze attól is függ, hogy milyenek éppen a fényviszonyok.
    a lényeg, hogy a lakk csodás, a lakkozás gyönyörű és amúgy meg nagyon jóláll neked! :)

    VálaszTörlés