kedd, július 08, 2014

Lakkteszt | Golden Rose Rich Color 52


És hivatalosan is visszatértem, teljes mivoltomban, sikeres vizsgákkal és üzleti tervekkel a hátam mögött. Ma a nemrég Haul bejegyzésben szerepelt Golden Rose szerzeményről lesz szó.
Már egy ideje motoszkált a fejemben, hogy kellene egy púderrózsaszín lakk ami egyféle alaplakként szolgálna különböző nail artokhoz ha a fehér túl fehér vagy a nude túl nude :D Mivel nem nagyon szeretem a rózsaszínt (bár mostanában már barátkozunk), ezért kicsit féltem, hogy esetleg túl babarózsaszín lesz a lakk, vagy nem fog jól kijönni a bőrszínemmel, de szerencsére a félelmeim alaptalanok voltak.
A Golden Rose Rich Color vonalból egy lakkot már próbáltam (teszt ITT) és nem félek kijelenteni, hogy nagyon jó kis lakkokról van szó, ráadásul pénztárcabarát, 590 Ft-os áron lehet hozzájuk jutni a Naillandnél, a színválaszték pedig tényleg minden igényt kielégít.


Egy nagyon kellemes színű lakkról van szó, épphogy csak egy leheletnyi rózsaszínnel. Bár az üvegben szabad szemmel is viszonylag jól látható gyöngyházas fény csillan meg, de szerencsére ez a körmökön már nem látszik. Krémes lakkhoz képest elég jó a fedése és a terülése, a hüvelyk ujjam kivételével minden körmömre elég volt 2 közepes réteg. Elég gyorsan száradt, szép fényesre (most kivételesen van rajta fedőlakk is, de önmagában is majdnem ugyanilyen fényes).






Nagyon örülök, hogy megvettem, mert önmagában, 10 körmön sem érzem túl "cukinak", rózsaszínnek, vizsgákra, munkahelyre is tökéletes, ráadásul díszíteni is könnyen lehet. Nyáron barna bőr mellett jó alternatívája lehet a fehér lakknak is. Szóval most nagyon beletaláltam, számomra tökéletes választás volt. Holnap hozok vele valami nail artot! :) Még nem tudom mit, de lehet kicsit elmebeteg lesz, mert az utóbbi 2 hétben nem nagyon jutott idő bonyolultabb nail artra (a blogon régi, 2-3 hetes manikat mutattam az elmúlt hetekben), ezért már nagyon ki vagyok éhezve valami hátgörnyesztős, több órás alkotásra :D


Melyik a kedvenc púderrózsaszín lakkotok?

16 megjegyzés:

  1. fu nagyon szép ez a lakk
    már nekem is kéne vennem pár GR lakkot....majd betankolok amikor hazamegyek :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ez a lakk, a színe remekül kihasználható :) Nekem sajna nincs hasonlóm, de lehet, hogy be fogok szerezni egyet - talán pont őt :)

    VálaszTörlés
  3. Ööö, ez?? Nagyon tetszik, nem fehér és nem rózsaszín, és mégis :) Amit legutóbb vettem, az túl rózsaszín lett, de én szeretem azt is, meg van hideg nude-rózsaszínem is, de ez, ha még nem is csíkoz, hát nagyon jó vétel. Mondhatni alapszín :)

    VálaszTörlés
  4. Természetesen gratula a vizsgákhoz! :)

    VálaszTörlés
  5. De gyönyörű, ez kell. Lehet hogy még a héten megszerzem *-*

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép! De rájöttem, hogy a Te körömformád tetszik a legjobban a sok közül!

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a vizsgádhoz! (-:
    Nagyon szép ez a lakk, és jól kihasználható. Önmagában pedig elegáns.

    VálaszTörlés
  8. úúú ennek nagyon szép színe van

    VálaszTörlés
  9. Tényleg nagyon szép. De várom már, hogy Nailland közelben legyek. :)

    VálaszTörlés
  10. Úúúúú de szép! Nagyot dobbant a kis szivem!

    VálaszTörlés
  11. :) Látom, sok mindenkinek tetszik! Szép is! Szerintem sokat fogom használni.

    VálaszTörlés
  12. Ez valami tökély! Imádom a púderszíneket, állandóan keresem a tökéleteset :)

    VálaszTörlés