szombat, június 14, 2014

Nyereményjáték! | Egy éves lett a blog :)


2013. június 14-én megszületett az első bejegyzés a blogon. Akkor még nem tudtam meddig fogok kitartani, lesz-e valaki aki olvasni fog, de aztán ahogy telt az idő és egyre több kommentet, feliratkozót gyűjtöttem annál jobban beleszerettem a gondolatba, hogy blogot vezetek és erre van aki kíváncsi is.
Az egy év alatt sok minden történt, sok kedves hozzászólást, biztatást kaptam és remélem ez így is marad mindig, mert hihetetlen jó érzés amikor sorra írjátok a kommenteket, rendkívül fel tudjátok dobni vele a napjaimat :)

Egy kis statisztikázást is szeretnék gyorsan, de tényleg csak szuper gyorsan, mert tudom, hogy már mindenki a nyereményekre kíváncsi (hacsak nem eleve lent kezdtétek a bejegyzés "elolvasását" :P ).
A mai napig 210-en iratkoztatok fel GFC-n, és 177-en Bloglovinon.
Az egy év alatt összesen 310 bejegyzés készült (ezzel együtt, jéé még kerek is a szám ^^), a kezdetek kezdetén volt, hogy napi 2 post is volt.
Több mint 96000 oldalmegjelenítés történt.
A legolvasottabb bejegyzés a megégett újságpapíros manikűrhöz készített tutorial volt, amit 3072-en nyitottatok meg eddig.

Na elég is ennyi a számokból, nagyon szépen köszönök minden egyes oldalmegjelenítést, kommentet, feliratkozást! :)


A nyereményjátékra 5 db körömlakkal és 2 db sminktermékkel készültem. Sajnos még tart a vizsgaidőszakom, így nem tudtam saját készítésű ékszerekkel készülni mint a legutóbbi játéknál, de talán lesz egy kis időm valamikor a játék vége előtt és esetleg készítek valami kis csecsebecsét is :)


A két sminktermék: egy folyékony highlighter (Rimmel Wake Me Up - 004 Shimmering Sand) és egy szemhéjfesték quad (Rimmel Glam'eyes - 002 English Oak). Mindkettő vadi új, de sajnos nincsenek fóliával lezárva, így érkeztek amikor megrendeltem őket.


A körömlakkok: Crystal Nails #46, Rimmel Space Dust - Total Eclipse, L.A. Girl - Electric Coral, NYX Girls - Purple Noir, China Glaze - Howl You Doin'

A szürke Crystal Nails lakk azért került be a csomagba mert eredetileg magamnak vettem, de hazaérve összehasonlítottam a már meglévő szürke lakkommal és teljesen ugyan olyanok. Használva nem volt!
A Rimmel Space Dust lakkot A Fragrance Direct-ről rendeltem nektek (magamnak is vettem egyet), mert tudom, hogy sokan (velem egyetemben) szerettétek volna, ha Magyarországon is kapható lett volna a lakk, így gondoltam lesz aki örülni fog neki.
Az L.A Girl és NYX Girls lakkokat a Cherry Culture-ról rendeltem, remélem örülni fog a nyertes, hiszen ezek a márkák kis hazánkban nem elérhetőek.
Végül pedig betettem a csomagba a CG Howl You Doin' lakkot is, amiről írtam sima (ITT) és összehasonlító bejegyzést (ITT) is, tehát a lakk HASZNÁLT! Ha ez zavar, akkor kérlek ne jelentkezz a játékra. Mivel csak nagyon kevés hiányzik a lakkból és ott van nekem az Orly, A CG-t pedig nem tudom kihasználni, ezért gondoltam hátha valaki örülni fog neki és nagyobb hasznát veszi mint én.

A játékra kizárólag a Rafflecopter dobozkán keresztül tudtok jelentkezni, melynek nagyon egyszerű a használata: jelentkezzetek be vagy a facebook fiókotokkal vagy pedig az email címetekkel, majd töltsétek ki a feltételeket. Az egyes feltételeket a Rafflecopter számolja, tehát ha kitöltöttétek a kitöltendő mezőket akkor csak rá kell kattintani az Enter gombra.

Alapfeltétel a blog nyilvános követése GFC-n keresztül, amíg ezt nem teljesítitek addig nem jelenik meg a többi opció!
További esély szerezhető ha követtek Bloglovinon, Facebookon, Instagramon, ha megosztjátok a játék képét és linkjét Facebookon, illetve ha írtok a bejegyzés alá egy kommentet hogy mi tetszik/nem tetszik a blogon, milyen ötleteitek vannak, miről szeretnétek olvasni, én pedig majd megpróbálom ezekből okulva tovább vinni a blogot :)

A játékra minden magyarországi lakcímmel rendelkező személy jelentkezhet, aki a 18. életévét betöltötte (ellenkező esetben szülői hozzájárulás szükséges, hogy ha nyersz akkor kiadhasd a lakcímed nekem).

A játék 2014. július 12. (szombat) éjfélig tart, másnap sorsolok is a random.org segítségével.
A nyertesnek 48 órája van írni a nekem a glitterfingersss@gmail.com email címre a teljes nevével és lakcímével együtt, és ha ez még a sorsolás napján, vasárnap megtörténik, akkor hétfőn már fel is tudom adni a csomagot.
Ha van bármi kérdésetek a játékkal kapcsolatban, akkor az előbb említett email címen vagy a bejegyzés alatt kommentben kérdezhettek nyugodtan! :)

Sok sikert mindenkinek! :)


a Rafflecopter giveaway

55 megjegyzés:

  1. Én nem olyan rég találtam rád, de nagyon szimpatikusnak talállak és a manikűrjeidért pedig odavagyok! :)

    VálaszTörlés
  2. A manikűrjeid csodaszépek , amikor téged kaptalak manikűrvadászkor akkor nem tudtam mit válasszak , mivel annyira szépeket alkotsz :)
    Remélem több ezer bejegyzést fogsz írni :) !!

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot! :3

    VálaszTörlés
  4. boldog blogszülinapot, csak így tovább! ;) hihetetlenül imádom a manijaidat, nagyon kreatív vagy. :)

    VálaszTörlés
  5. Nahát, már egy éves a blog! :) Boldog blogszülinapot!!

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszületésnapot! :) És még sokkal többet :)

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot kívánok! Ahogy elnézem, azért az első bejegyzés óta rengeteget fejlődtél ;) Imádom az alkotásaidat, úgyhogy még-még sokáig! :))

    VálaszTörlés
  8. Boldog blogszülinapot! :) Remélem, hogy nagyon sok lesz még és továbbra is csodálhatom az alkotásaidat! :)

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok az elmúlt 1 évhez! Imádom a blogodat, fantasztikus manikűröket alkotsz! Remélem, hogy sokáig csodálhatjuk még a munkáidat! :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szeretem a blogodat, elképesztő színvonalú manikűröket tudsz készíteni, irigylem a kézügyességedet és kreativitásodat. :)
    3072 megtekintés?! Nekem még a legnépszerűbb bejegyzésemet is csak pár százan látták, erre tényleg büszke lehetsz! Szuper...

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm a játékot már , rég követlek :) Boldog Szülinapot a blognak és még sok sok évet :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon boldog szülinapot :) Mivel most találtam a blogodra még nem néztem végig a bejegyzéseidet, de nagyon tetszenek a körmös munkáid, szerintem mindent így folytass tovább :)

    VálaszTörlés
  13. Köszi a lehetőséget! :) Már a kezdetek kezdete óta követlek és jó volt látni, ahogy egyre jobb és jobb posztokat készítesz. Ma meg már tátott szájjal nézek egy- egy manit és közben azon gondolkozom, hogy: ezt hogy? :) További kitartást!

    VálaszTörlés
  14. szuper manikűröket készítesz,mindig elámulok rajtuk, de személyes bejegyzéseket is szívesen olvasnék, az eddigiek alapján nagyon jó ízlésed van sorozatok,filmek terén is :))

    VálaszTörlés
  15. csak így tovább, boldg blogszülinapot! csodálatosak és kreatívak a manikűrjeid, mindig tátott szájjal nézem őket :)

    VálaszTörlés
  16. Sziia! Kb. fél éve akadtam rád, és azóta lelkes követőd vagyok. Nagyon-nagyon tehetséges vagy, és van valami különleges abban, ahogy írsz. További sok sikert kívánok! :)

    VálaszTörlés
  17. Köszi a játékot!Nagyon szeretem a blogodat és instán is követlek, felüdülés a képeket is nézegetni. Nálad kommenteltem először és te bíztattál, hogy ne az legyen az utolsó!Köszi :)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon Boldog Blogszülinapot! Remélem még sok-sok évig élvezhetem a munkád :)

    VálaszTörlés
  19. Boldog blogszülinapot!:)) Te vagy az egyik kedvenc bloggerem, mert mindig ötletes manikat csinálsz ráadásul nagyon jó képminőségben és neked is bőven van türelmed egy-egy mani erejéig:))

    VálaszTörlés
  20. Annyira inspiráló a munkád, nagyon szeretem! Anyunak is mindig mutatom, Nézd, Ő aztán tud! :) Gratula az 1 évhez, még sokat várunk :))

    VálaszTörlés
  21. Kicsit ciki, h a játék kedvéért iratkozom fel hozzád mindenhova, de remélem tudod, h egy jó ideje már követlek mindig és ennek sokszor hangot is adok. :)
    Nagyon boldog blogszülinapot kívánok, remélem még hosszú évekig repeshetek a különféle extra pingálásokért, a különleges lakkokról (és a sok-sok képről!!!) nem is beszélve! ;)

    VálaszTörlés
  22. Remek a blog végre ami egyedi és magyar. :))
    messze az egyik legjobb blog szerintem.
    hajrá előre :))

    VálaszTörlés
  23. Betti: Köszi szépen!
    Mazsola: Köszi! :) Én is remélem, hogy így lesz :)
    Cserkó Muffin: :) kösziiiiiii
    Manna: Köszike! :)
    Audrey80: Köszönöm! Bizony, csak úgy repül az idő :D
    FranCiiska: Köszi :) Úgy legyen! :)
    Dii: Köszi! :D Hát igen, bár én főleg azokon a KÉZTARTÁSOKON meresztgetem a szemem :D :D Valami borzalom, ha időmilliomos lennék újra swatcholnám a régi lakkokat :D
    Ági Niceties: Köszi, örülök, hogy tetszenek :)
    zizitim: :) Köszike!
    Yndre: Köszi szépen! Igen, de gyanítom azért olyan sok, mert a Tumblr-ön hihetetlen népszerű volt az a mani és szerintem a megjelenítések nagy része külföldi.
    Snowdrop: Köszi!
    Megaera: Köszi! Üdv köztünk! Remélem tetszeni fog a blog :)
    Misa: :D köszike! Hát igen, fejlődni csak gyakorlással lehet :)
    Nóra: Köszi! Felírom a listára a személyes bejegyzéseket! :) Szeretnék én is ilyeneket készíteni, de sokszor ötlethiány van, hogy miről kellene írnom :D
    barbi: Köszike, örülök, hogy tetszenek a manikűrök!
    Zsófi: Köszi, örülök, hogy tetszik a blog! :)
    pampuska: Örülök, hogy "rászoktál" a kommentelésre, mert nagyon szeretem őket olvasni, úgyhogy én köszi :)
    Azrail: Köszi, én is remélem, hogy még sokáig írhatok és lakkozhatok :)
    PetraToldi: Köszönöm szépen! :) Türelmem az van, nem tagadom :D
    Dóra Kern: :) köszike!
    dyna: Kösziiii! Persze, hogy tudom :), mindig hosszabb kommenteket írsz, nem csak pár szavasakat, aminek külön örülök! :)
    simáncsak Fanny: :) Oh, köszike! Igyekszem :)

    VálaszTörlés
  24. Sziia! :) Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, már ki is töltöttem az űrlapot! :)
    Gyönyörűek a munkáid és sokszor csak ámulok és bámulok, hogy hogy lehet valaki ilyen kreatív! :)) Gratulálok a blogodhoz, boldog blogszülinapot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  25. Boldog blogszülinapot!:)) Remélem még sokáig velünk leszel, és még sok ilyen csodás manikűrt hozol nekünk, tényleg sokszor csak tátva a szám, nagyon ügyes vagy! Büszke lehetsz magadra!:)

    VálaszTörlés
  26. Hű mennyi szépség! :) Köszi a lehetőséget! :)
    A blogszülinaphoz gratulálok, imádom a blogod, a manikat és a sminkeket is. :)

    VálaszTörlés
  27. Még sok boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  28. Boldog Blogszülit :)
    Imádom a manikűröket, amiket készítesz, nagyon egyedi, vagány, csajos, színes, egyszerűen minden benne van egy-egy maniban :) Örülök, hogy sminkes postok is megjelentek a blogon, az eddigiek alapján, amiket láthattam, az is jól megy. :)

    VálaszTörlés
  29. Boldog szülinapot a blognak! :) Én egy régi olvasód vagyok. Emlékszem, még csak két napos volt a blogod. :) Akkor még a régi design volt, és hogy megmondjam őszintén (nem bántásból mondom) nem igazán tetszett (mármint a design). De amint megláttam a képet a körmödről (azt hiszem amerikai zászlós-tűzijátékos volt, de nem biztos), el voltam ájulva. Te egy nagyon tehetséges lány vagy, és remélem még sokáig folytatod. Minden túlzás nélkül állítom, hogy szerintem te vagy a magyar körmös bloggerek közül a legerősebb nail art fronton. Szóval tényleg nagyon sokat fejlődtél, sokkal jobbak a képek, és ezt a letisztult designt is imádom. A nail art bejegyzéseidért is egyszerűen odavagyok, és nemcsak azért, mert ügyes hozzá a kezed, hanem azért is, mert elképesztően kreatív vagy, és mindig valami olyannal rukkolsz elő, amire én abszolút nem is gondoltam. Szóval csak így tovább, remélem még sok szülinapja lesz a blognak. :) És köszi a játékot. :)

    VálaszTörlés
  30. Á kihagytam valamit; az I NEED INSPIRATION és a sminkes bejegyzéseid is nagyon klasszak, azok is maradhatnak. ;)

    VálaszTörlés
  31. Nagyon boldog blogszülinapot! :) :)

    VálaszTörlés
  32. Boldog Blogszülinapot!! =) Nagyon kedvelem a blogod, és a manijaid! Mindig kapok egy kis inspirációt tőled a saját karmaim csínosítására :D
    Köszi a játékot! :)

    VálaszTörlés
  33. Sok boldog szülinapot a blognak! (-: Szeretem olvasni a blogot, a teszteket, és a sminket posztokat is, olyan nagyon szépek! (-:

    VálaszTörlés
  34. Gratulálok az egy évhez, csak így tovább! ;)

    VálaszTörlés
  35. Boldog szülinapot a blogodnak.És még sok sok évet:)

    VálaszTörlés
  36. Boldog Blogszületésnapot!
    Kivánok sok ilyen boldog születésnapot még a blgnak!
    Köszii a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  37. Szia :) Boldog szülinapot !! Minden tetszik a blogodon :)

    VálaszTörlés
  38. Boldog szülit!
    Imádom azt a sok-sok szép manit amit készítesz!
    Köszi a játékot, puszi :)

    VálaszTörlés
  39. Boldog blogszülinapot! :)
    Csodás körmöket csinálsz!
    Köszi a játékot! :)

    VálaszTörlés
  40. Boldog szülinapot és köszönjük a játékot! :)

    VálaszTörlés
  41. Gratulálok az egy évhez és még sok ilyet kívánok!
    Hihetetlenül tehetséges vagy és csodás dolgokat készítesz :)

    VálaszTörlés
  42. Nagyon sok boldog blogszülinapot kívánok! :) Remélem, még jóóóó sokáig olvashatlak.
    Ui.: megsúgom, te vagy az egyik kedvenc magyar körmös bloggerinám. :)

    VálaszTörlés
  43. Köszi a játékot! :) És boldog blogszülinapot! :)

    VálaszTörlés
  44. Boldog szülinapot a blognak! Igaz, én csak néhány hónapja bukkantam a rád, de örülök, hogy így történt. Nagyon ügyes vagy, irtóra tetszenek a design-jaid, de ezt már egyszer meg is írtam Facebook-on.:D Szóval így tovább, jó nézni az ilyen profi nail art-okat.:)

    VálaszTörlés
  45. Nagyon Boldog Blogszülinapot! Remélem még sok-sok évig élvezhetem és olvashatom.:)

    VálaszTörlés
  46. Boldog Szülinapot!!! :) Azért tetszett meg a blogod, mert olvastam, hogy te is körömrágásban "szenvedtél". Nekem egy pár hónapja sikerült róla leszoknom. Nagyon tetszenek az alkotásaid, csak így tovább! :))

    VálaszTörlés
  47. Nagyon jók a nyeremények, boldog szülinapot és még sok évet a blogodnak sok követővel :)

    VálaszTörlés
  48. Boldog blogszületésnapot! :) Nagyon jó kis játék. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  49. egy hete találtam rá az oldaladra, nagyon tetszenek a tutorialjaid, igazán ötletes manikűröket készítesz :)
    köszi a játékot :)

    VálaszTörlés
  50. Én szeretnék még egy-két klassz frizuratippeket kapni, de a körmös posztok nagyon jók :)

    VálaszTörlés
  51. Hepi-hepi börszdéj! :))) Csak így tovább, nagyon kreatív manikűröket varázsolsz nekünk folyamatosan, mi meg nem győzünk ámulni és bámulni! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  52. Boldog blogszülinapot!:)
    Nekem is nagyon tetszenek az alkotásaid, remélem még sok manikűrt láthatunk tőled:))
    Ötletet nem igazán tudok adni, hogy mit kellene még csinálnod, szerintem teljesen rendben van a blog így ahogy van:))

    VálaszTörlés
  53. Boldog Blogszülinapot!
    Imádom a bejegyzéseidet, a kreativitásod, szóval olvaslak. Ennyire egyszerű:).

    VálaszTörlés
  54. Boldog Szülinapot! És csak így tovább, csodákat bírsz művelni a körmeiden :)

    VálaszTörlés