vasárnap, június 08, 2014

Nail Club | Márka inspirálta manikűr


Kerek egy hónap szünet után visszatért a Nail Club, újult erővel, teljes létszámmal :) Mai témánk szerint egy márka által inspirált manikűrt kellett készíteni. Az ötlet eleinte nagyon tetszett, de minél többet töprengtem rajta annál inkább elbizonytalanodtam, ugyanis nem vagyok az az ember, akinek a márkák határozzák meg az életét, nem veszek meg valamit csak azért mert márkás. Persze vannak kivételek, amikor a nagy név mellé minőség is jár (ez főleg étel/ital esetleg műszaki cikkek terén igaz), de sajnos sokszor fizetünk csillió összegeket magáért a márkanévért, viszont minőség nem áll mögötte. Szóval kicsit gondban voltam, hogy melyik márkát is válasszam, az étel/ital kategória eszembe sem jutott, csak fashion téren kalimpáltak a gondolataim. Végül egy olyan brand-re esett a választásom, amiről ugyan nincsenek saját tapasztalataim, de egy ikonikus mintájuk nagyon régóta fogva tart, és szívesen tudnám magaménak az elhíresült pulcsijukat, ez pedig nem más, mint a Kenzo.


Szerintem a fenti képre tekintve sok mindenkinek beugrik a híres tigrises pulcsi. Zöld alapon a "legmenőbb", de többféle színvariációban találkozhatunk vele, és egyre több dupe is készül belőle. Eleinte zöld alapon akartam én is elkészíteni, mégpedig úgy, hogy a tigris fej egyik fele a középső ujjamon, másik fele a gyűrűs ujjamon, a többi körmöm pedig olyan glitteres lett volna mint a fenti képen látható szoknya, de a második próbálkozás után be kellett látnom, hogy túl kicsik a körmeim egy ilyen részletgazdag minta megfestéséhez :( Milyen kár, pedig csudajó manikűr lehetett volna belőle. Már-már le is mondtam a mintáról, de akkor eszembe jutott, hogy szétszabdalom a tigris fejet, hogy mindegyik körmömre jusson. Ekkor már inkább szürke alapban gondolkodtam, mégpedig a következő színkombóval:


Végül szürke alap, kék, pink és neonsárga lett a befutó variáció. A Kenzo feliratot inkább lehagytam, abban nem lett volna köszönet, ha megpróbálom azt is felfesteni :D A végeredmény egészen tetszik, kicsit pop-artos legalábbis a mutató- és kisujjamon, ahová a pofaszőrök kerültek :)
Bocsi a hosszú intro-ért, jöjjenek a képek:


Felhasznált lakkok:

Sally Hansen - Pumice
Rimmel - My Denim
Moyra #65


Hogy tetszik?19 megjegyzés:

 1. úúúúúúúristen de jó! :D

  VálaszTörlés
 2. Jólvan basszus, mindig itt alázol minket ezekkel a manikűrökkel... :D :D

  VálaszTörlés
 3. jesszus, ez valami brutálisan jó lett! :)

  VálaszTörlés
 4. Na jó... én nem mondok semmit.. pedig az első gondolatom az volt, menj a fenébe :D hogy lehet ilyen gyönyörű dolgot körmökre festeni? Iszonyatosan jó lett!

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is nagyon jó lett! :)

  VálaszTörlés
 6. Hihetetlen, minden egyes alkotásod után elakad a szavam! :D Magyar viszonylatban messze a legkedvencebb és szerintem a legtehetségesebb nail artos vagy! :D

  VálaszTörlés
 7. Szuper lett, nagyon ötletes :)

  VálaszTörlés
 8. Hát ez annyira de annyira szuper hogy arra nem találok szavakat...:D

  VálaszTörlés
 9. Lora: :D kösziii!
  Netti: Sorry, but not sorry :D
  Eszti: :) Köszi szépen!
  Dii: :D :D köszi, amúgy annyira nem nehéz, csak egy nagyon vékony ecset kell hozzá és némi hát görnyesztés :D
  Kriszti: Köszike!
  Juju: Óóóó, köszi szépen <3
  Elíz: Köszike!
  You You: :D hihi, köszike!

  VálaszTörlés
 10. Hát Te valami eszméletlen ügyes vagy!:)

  VálaszTörlés
 11. I made it! I love it! Blog: Köszike! :D
  Barbi: :D hihi, köszi.
  citromhab: Köszönöm!
  zizitim: :D kösziiii
  Mdollas Nails: Köszi, örülök, hogy tetszik!
  littleancsi: Köszi! :)

  VálaszTörlés
 12. bevallom, h magamtól nem jöttem volna rá, de miután olvastam, azonnal bólogattam magamban, h wooooow, tényleg! :D
  nagyon ötletes, szokás szerint szuperül kidolgozva. ^^

  VálaszTörlés