péntek, június 13, 2014

Lakkteszt | Dance Legend - Sulley


Sorra került a Sulley is, az utolsó a Dance Legend lakkjaim közül. Amikor arra adtam a fejem, hogy márpedig én Dance Legend lakkokat fogok vásárolni, akkor rögtön tudtam, hogy szeretnék egyet a Chameleon kollekcióból. Nagyon nehéz volt kiválasztani ezt az egy multikróm csodás, de végül sikerült, és szerintem jól döntöttem. Ha a Just Another Star és a Lollypop a legkülönlegesebb nyári lakkjaim, akkor a Sulley a legkülönlegesebb téli. 


Mivel millió swatch-ot néztem már róla, ezért tudtam, hogy igazi multikróm élményben lesz részem, egy percig sem kételkedtem abban, hogy a lakk majd csalódást fog okozni. Fekete alapra kell felkenni, és egy rétegben tökéletes végeredményt kapunk.Nem csíkozódik, szépen terül, és jajjj valami mesés ahogyan ki tud nézni. Először felsorolnám a színeket amiket fényviszonytól függően felfedezhetünk a körmünkön is (tehát nem csak az üvegben!!): a smaragd zöld és a lila a legtöbbet előbukkanó árnyalat, ezek úgymond az alapszínek. A lila igen gyakran átcsap rózsaszínbe, bordóba, a zöld pedig kékbe, tealbe. Ezeken a színeken kívül arany, olíva zöld és bronz is megcsillan, de őket a legnehezebb előhívni. Mivel fotókon nem tudtam rendesen megörökíteni az összes arcát, ezért egy kis szemléltető videót is készítettem, ami a szokásos nem túl jó minőségben készült, azonban a színek tökéletesen látszanak rajta. Kicsit uncsi, mert az egész vidi abból áll, hogy forgatom a kezem és az ujjaimat :D, de én azért el tudok mélyedni abban a másfél percben amíg tart, szóval mindenképp csekkoljátok le lent a beágyazott videót is a teljes multikróm élményért! :) De előbb jöjjön "pár" kép:  

Tűző napsütésben főleg a smaragd és a lila érvényesül, ráadásul ekkor csodásan csillognak is a mikro csillámok.


Itt már előbújt egy kis bronz is a mutató ujjamnál.

Wáááhhh...lenyűgöző *-*





Csodás rózsaszín árnyalatok...





Nem túl jó a kép minősége, de itt legalább látszik a bronz .

Na és akkor jöjjön a videó:



Az ecsetről is készítettem képet, ugyanis ez az egyetlen, ami nem tetszik a lakkban. Mivel 6,5 ml az űrtartalma az üvegnek, ezért az ecset is rövidebb szárú, rendkívül vékony, és egyáltalán nincs lapítva. Mivel elég pici az ecset ezért nem vesz fel annyi lakkot, és én nem is tudom hogyan lakkoznak vele azok akiknek háromszor hosszabb a körmük mint nekem, mert még az én körmeimre is épp elég lett a festék amit felvett az ecset. Írtam, hogy nem csíkoz a lakk, mert tényleg nem, de ahhoz közepes mennyiséget kell egyszerre felvinni a fekete alapra, és ez ezzel a pici ecsettel kicsit nehézkes. Persze bele lehet jönni, de pl. a hüvelyk ujjamnál már le se húztam az ecsetről a "felesleget" az üveg nyakán, mert az a mennyiség is kell ahhoz, hogy szépen egyenletesen be tudjuk teríteni a köröm felszínét.

Mivel egy ilyen fedőlakk típusú lakknál mindig eszembe jut többféle alapon való tesztelés, ezért ez a lépés most sem maradhatott ki. Sötét bordón, zölden és kéken is kipróbáltam, de sajnos nem nagy az eltérés a finish tekintetében, talán a bordónál érezhető a bordósabb tónus. Azt hittem látványosabban befolyásolja az alapszín a végeredményt, de nem így lett. Azért egy próbát megért :)


Mondanom sem kell, hogy imádom a lakkot, és tényleg ez a három Dance Legend lakk a legkülönlegesebb a készletemben, és egy percig sem bánom a borsos árat amit fizettem érte. A Chameleon kollekcióból még a Wazowski, a Celia és a Boo izgatja nagyon a fantáziámat, de tulajdonképpen azt sem bánnám ha egyszer az egész kollekciót birtokolhatnám :D

Nektek hogy tetszik?

13 megjegyzés:

  1. Meseszép, pedig egyáltalán nem vagyok oda a multikróm lakkokért, de ez tényleg megfogott... Csodásan mutat a körmeiden, a videót pedig megéri végignézni :D

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég. ez valami fantasztikus.
    mindeképp kell ez a lakk annyira szép,hogy már fáj :D Wazowski az amit legutóbb megvettem,de leközelebb ez is landol a kosaramban...

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez a kedvencem :) Vicces, hogy szinte mindegy, mit kensz alá :D

    VálaszTörlés
  4. Ez az egyik leggyönyörűbb lakk, amit valaha láttam :OOOOO

    VálaszTörlés
  5. Csodálatos! *.* A bogarak kitinpáncéljára (vagy milyükre) emlékeztet! :D Szívesen elfogadnám! :))

    VálaszTörlés
  6. annyira jó, h neked van körömfelületed is, amin van esélye látszódni a "multikróm" :D hatás, tényleg zseniálisan néz ki! ^^
    a videó pedig móóókás, szerintem tök jó, h készítettél ilyet is, tényleg el lehet csodálni. :D

    VálaszTörlés
  7. jah és a sárga fényt soha az életben nem néztem volna ki ebből a lakkból, meglepett már az üveg forgatásánál is, aztán meg úgy voltam vele, h a körmeiden nem is lehetett látni az első mozdulatoknál, áááá, mondom, ez csak az üvegben lehetséges és tessék, mégis ott volt. szebbnek is látom ezt a videó után, mint csak a fotókon, ezt még hozzá kellett tennem. :D (pedig valamiért ezeket a lilás-kékes duo-multikróm lakkok nem a szívencsücskei)

    VálaszTörlés
  8. FranCiiska: :) örülök, hogy legalább ez az egy multikróm lakk megfogott :)
    Mdollas Nails: :D hát nekem jöhetne az összes, az az igazság :D
    Audrey80: :) hát igen, úgy néz ki csak egy sötét alap kell neki, legyen az bármilyen színű :D
    Ingrid: :) örülök, hogy tetszik. Szerintem is meseszép.
    B. Ruhamánia: :) örülök.
    Manna: :D egyetértünk!
    Juju: Igen, engem is arra, igaz, hogy az az esetek többségében zöld, de engem is arra emlékeztet. Lesz is majd ilyen jellegű nail art vele hamarosan :)
    dyna: :) pont azért gondoltam a videót, mert így aztán tényleg látszik az összes szín amit produkálni tud a lakk.
    Elíz: Igen, ez a jó szó rá szerintem is, ütős :)

    VálaszTörlés
  9. Csak most figyeltem fel erre a lakkra, de olyan szép, hogy sírok :O *_*

    VálaszTörlés