kedd, június 03, 2014

Lakkteszt | Dance Legend - Lollypop


Kerek egy hét telt el a legutóbbi Dance Legend gyönyörűség óta, remélem készen álltok a folytatásra :) Múlt héten a Just Another Star-t teszteltem, amit nagyon szerettetek, remélem a mai pehely csoda is elnyeri a tetszéseteket, az enyémet már rég elnyerte :) Nem nagyon tudtam most sem leszűkíteni a fényképek mennyiségét, de egyszerűen annyira sok arca van, annyira máshogy tud reagálni a legkisebb fényviszony változásra is, hogy millió helyen "kellett" lefotózni (na nem mintha ez gond lenne, mert imádtam fotózni, csodálni ahogyan változik a színe, a finishe...). A baj csak az, hogy szívem szerint az egész kollekciót felvásárolnám. Nézzétek csak milyen gyönyörűségesek (a narancs hiányzik a képről):


A nyálcsorgatás után térjünk vissza az én választottamhoz, ami a Lollypop. Számtalanszor hangsúlyoztam már, hogy nem vagyok híve a rózsaszín lakkoknak...erre pont egy ilyet választok. Nem tudom miért, de valahogy jobban csalogatott mint a zöld, lila vagy kék társai (pedig uhh, azok is milyen gyönyörűek ^^). Úgy gondoltam, hogy jól ki fogom tudni majd használni különböző alapokra kenve, illetve önmagában is nagyon tetszett swatchokon. Tisztában voltam vele, hogy nem fog fedni teljesen, illetve inkább úgy fogalmazok, hogy nem minden fényviszony mellett fed. Majd mindjárt láthatjátok miről beszélek.
Szóval a képek nagyon sokfélék leszek, a lakk nagyon sokféleképpen fog kinézni, de nekem mindenhogyan tetszik és nagyon örülök, hogy őt választottam. Azért azt el kell mondanom, hogy a Just Another Star a kedvenc, de a Lollypop szorosan követi :)


A lakk egy nagyon halvány hot pink jelly lakk, ami tömve van narancs/arany pelyhekkel, ami csodás fényjátékot eredményez. Az üveg oldalán még egy kis zöldes lilás irizálást is észrevehetünk, de ez a körmökön nem látszik. A száradása közepes/gyors, gyanítom a pelyhek miatt szárad lassabban mint a Just Another Star. A lakkot 3 rétegben használtam, fedőlakk nélkül is szép fényes és sima a felülete, a pelyhek nagyon vékonyak, tehát nem állnak ki a köröm felületéből. Az ecsete ugyan olyan mint a már tesztelt lila holo lakknak, könnyű vele dolgozni, a lakk jól terül, egyenletesen fed.
A 3 réteg ellenére is átlátszanak a körömvégek, szerintem nem is nagyon lehet teljes fedést elérni vele, viszont vannak olyan fényviszonyok (árnyék), amikor úgy látszik, mintha tökéletesen fedne, illetve néha fólia hatás is érvényesül a pelyhek miatt.
Na akkor jöjjenek a képek, szöveg már nem is nagyon lesz, max csak annyi, hogy melyik képet milyen fényviszony mellett készítettem.

Bent a házban, az ablak mellett, szűrt fényben:






Kint az udvaron, de nem érte közvetlen napfény:



Bent, az ablaknál (fólia hatás):


Szintén bent, egy másik ablaknál (tökéletes fedés a 2. képen):



Harmadik ablaknál (narancsosabb tónus érvényesül, jó fedés):





Fedőlakként is kipróbáltam, fekete, sötétlila, bordó, piros, pink és narancssárga lakkokon teszteltem. Az alaplakkokon a pink jelly teljesen eltűnik, és csak a narancsos pelyhek látszanak.


Kiegészítettem a Just Another Star tesztjét, megnéztem mit tud fedőlakként is, ha gondoljátok vessetek rá egy pillantást, ugyanígy a teszt végén találhatjátok a margarétás képeket.

Hogy tetszik a Lollypop?
Nektek melyik szín jön be a leginkább a kollekcióból?

9 megjegyzés:

  1. Ránéztem a lakkra és: "hm..ez annyira nem" Erre megláttam a körmödön és most az a véleményem,hogy "wooooow :O" :D Csodálatos, igazi nyári darab :3

    VálaszTörlés
  2. Mintha apró lángok égnének a körmeiden. Álomszép! :)

    VálaszTörlés
  3. Isteneeeeeeeeem *-* Sírok, olyan gyönyörűűű :)

    VálaszTörlés
  4. Mdollas Nails: Ugye? :)
    Fauve:.) egyetértünk!
    Cserkó Muffin: :D hihi, igen, télen el sem tudnám képzelni magamon...bááár...de :D
    You You: :) Szerintem is.
    Drea: :) Óóóó, tényleg olyan :O
    Elíz: Ugye? Örülök, hogy tetszik :)
    Rita: :)

    VálaszTörlés