csütörtök, június 26, 2014

Floral Metal


Már nagyon ideje volt, hogy egy nail arttal jelentkezzek, ugyanis már csütörtök van és nem nagyon volt érdemi bejegyzés a héten #blamethevizsgaidősuck. Szóval előástam egy nagy kedvencemet 2 héttel ezelőttről. Nagy kedvenc mert virágos, korall és OPI Push & Shove :) Imádtam hordani, mert hihetetlen nyárias, és egyszerűen IMÁDOM ezt a metál lakkot, mivel zselé van a körmömön így valóban krómos hatású, és a fedőlakk sem vesz el sokat ebből, ráadásul így még tartós is.
Az ötlet egyébként Dulce Candy egyik videójából származik, ahol a csodás új Sally Hansen metálos lakkjait teszteli (Óh bárcsak kaphatóak lennének itthon, kell mind!), és nem csak teszteli, hanem pár outfitet is mutat velük. Az egyik skort-on akadt meg a szemem, mégpedig ezen (a kép a videóból lett kifotózva):


Szóval az alapötlet egyszerű: ezüst alapon korallos virágok, plusz fehérrel vittem bele pöttyöket is, hogy jobban hasonlítson a szoknya ezüst mintájához.



A virágminta nagyon egyszerű, vékony ecsettel kis vonalkákat húztok, úgy hogy belül kör alakban kimaradjon egy kis rész, én a körbe még pötyögtettem egy kis fehéret is. A virágok szirmainál nem kell nagyon ügyelni, hogy minden szirom egyforma legyen, annál jobb minél spontánabb az összkép. 





Felhasznált lakkok:

Rimmel - Apricot Punch
Sally Hansen - Ivory Skull


Hogy tetszik?
Szeretitek a metálos körmöket?

14 megjegyzés:

  1. Szépséges! :)
    Önmagukban nem szeretem a metál lakkokkat viselni, no de ebben a kompozícióban remek!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez valami szuper lett, nagyon szép a minta és a koncepció is tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Ahh, milyen szép! Mutatós nagyon :)

    VálaszTörlés
  4. Ez az OPI még mindig kívánságlistás lakk! *_*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon!Nekem is van egy ilyen nagyon ezüst lakkom és valami jó színes mintát vagy pöttyöket képzeltem el rá, de még nem viseltem, de meghoztad a kedvem!:)

    VálaszTörlés
  6. Meseszép *_* Még mindig csodálkozok azon a türelemen amit a körmökbe és manikűrökbe fektetsz :) Megéri :P

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. Köszi lányok a kommenteket! Örülök, hogy ennyi mindenkinek tetszik ez a design :)

    VálaszTörlés