vasárnap, december 08, 2013

Szivárvány kihívás - Absztrakt


Két hete hanyagolom már ezt a kihívást, ezért ideje volt csatlakozni újra, pláne, hogy a manikűr készen várt befotózva, ugyanis még nyáron elkészítettem. Egy-két manikűrrel előre dolgoztam akkoriban, és milyen jól tettem, ugyanis ha nem készítem el akkor, ma nagy valószínűséggel elmaradt volna ez a bejegyzés.
A kihívás mai témájához kicsit félve kezdtem neki, és nem is tudom, hogy a végeredmény mennyire felel meg az absztrakt kifejezésnek. Mármint absztraktnak absztrakt, csak épp nem biztos, hogy ez a szó ugrik be róla elsőként az eszembe. Az alap úgy készült, hogy különböző színű lakkokat pöttyintettem a körmömre, majd összekutyultam őket, majd erre kerültek vékony ecsettel a fekete kacskaringós vonalak.
Nem tudom, hogy tetszik-e. Ha úgy összességében látom akkor igen, viszont ha elkezdek fókuszálni egy körömre, akkor már nem annyira.
Ti hogy vagytok vele?



12 megjegyzés:

  1. Ohh de csodásat alkottál megint mindig csak ámulom! *-*

    VálaszTörlés
  2. Úristen, ez valami iszonyat jó! :]

    VálaszTörlés
  3. Áá, ez k*rva jóó! Nagyon tetszik! Bocsi, a szóhasználatért, de ezt hozta ki belőlem, ha finomabb szót használtam volna, nem tükrözte volna kellőképpen a véleményem! :)

    VálaszTörlés
  4. Hű, ilyen sosem jutna magamtól eszembe, fantasztikus!!!!

    VálaszTörlés
  5. Fú, köszi szépen mindenkinek! Nem gondoltam volna, hogy ennyi embernek tetszeni fog :D

    VálaszTörlés