hétfő, december 23, 2013

Lakkteszt: Lovely - Snow Dust Nr2


Nem terveztem mára bejegyzést, ahogyan a Lovely Snow Dust kollekciójából sem terveztem megvenni egy lakkot sem. Az arany és az ezüst egyáltalán nem fogott meg, a fehérben láttam egy kis fantáziát, de tudtam, hogy nem fogom kihasználni, mivel nem nagyon szoktam világos (értsd fehér, törtfehér stb.) színre festeni a körmöm. A héten 100 helyen láttam róla tesztet, szép volt meg minden, de még mindig nem éreztem a kényszert, hogy ezt nekem márpedig meg kell venni. Így volt ez egészen Edina lakktesztjéig, ahol olvastam, hogy 4 réteg kell a tökéletes fedéshez. Ekkor felcsillant a szemem, ugyanis ez lehet azt jelenti, hogy fedőlakként is lehet használni. Ezt a feltevésemet Edina meg is erősítette a bejegyzés utolsó sorában, és ekkor eldőlt, KELL nekem ez a lakk!
Mivel már hazajöttem Debrecenből ezért elég könnyű dolgom volt beszerezni, mert itthon, kicsiny városkámban tudtam, hogy nagy valószínűséggel fogok még találni belőle, így is lett, igaz csak 2 darab volt belőle, de ez akkor is több, mint a legtöbb Rossmannban, ahol már mind elkapkodták.
Hazaérve nem tudtam türtőztetni magam, nekiestem egy körömmargarétának és elkezdtem felfesteni "pár" színt amikről úgy gondoltam jól nézhetnek ki egy kis csillámos dérrel a tetejükön (merthogy szerintem - főleg a világos színeken - olyan mintha dér lepte volna el a körmömet :) ).
Jó, nem dumálok többet, nézzük hogyan teljesít a fehér Snow Dust fedőlakként, 1 rétegben:

Világos színek: NYC 294 Lexington Yellow, NYX Girls: Love at First Sight, Aden 60, Lovely Retro Style TE Nr1, Aden 64, Lovely Gloss Like Gel 127

Sötétebb színek: Orly: Glitz & Glamour, Moyra 88, Miss Sporty 470, Lovely Gloss Like Gel 237, Butterfly Nails 119, Aden 32, Avon: Grey Cement, Jollie France 59
 Kattintsatok a képekre a nagy mérethez!




A világosabb színeken nem érvényesül annyira (mondjuk nekem a piroson és a lilán nagyon tetszik!), ezeken olyan mintha cukorral lenne meghintve a lakk.
A sötét színeken mutatja meg igazi arcát, valami eszméletlen szép színhatásokat lehet elérni. Nekem feketén, szürkén, lilán, zölden, kéken tetszik a legjobban.


Egy kis nailartos tesztet is csináltam, először kilakkoztam a körmöm kékre (Moyra 88), majd fehér lakkal ráfestettem a hópelyheket, végül rákentem a Snow Dustot.
Olyan, mint egy zúzmarás ablaküveg (főleg az utolsó képen látszik), nagyon tetszik!

Egyébként így fedőlakként, 1 rétegben csak nagyon enyhén lehet érezni a homok hatást, ami sajnos kb 1 óra alatt teljesen le is morzsolódik róla, viszont a színe ugyanolyan marad, csak a felülete lesz sima.




Mit gondoltok erről a lakkról?
Beszereztétek már? Vagy már csak üres állványok fogadtak?

22 megjegyzés:

  1. Hm, hát ez tényleg gyönyörű így!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem volt gond a száradással? Én fehér Moyrán próbáltam és nem száradt meg. Lehet hogy a Moyra volt a ludas? Egyébként nagyon szép a mani amit feltettél! :) Mint mindig! :D

    VálaszTörlés
  3. Szilvia: Nem volt semmi gond, pikk-pakk megszáradt így is. Ugye meg kell várni, hogy az alaplakk teljesen megszáradjon és utána mehet rá a homok. De ha a Molyránál te is vártál teljes száradásig akkor nem tudom mi lehet a gond. Egyébként a hópelyheket én is fehér Moyrával festettem, de azokon a részeken is megszáradt a Lovely.

    VálaszTörlés
  4. huhaaa wowwo.nagyon szép ezen a kék lakkon :O

    VálaszTörlés
  5. Na most döntöttem el, hogy tutira kell ez a lakk :D Gyönyörű *-*

    VálaszTörlés
  6. Huuu most egy kicsit irigy vagyok, mert nagyon nagyon szerettem volna ezt a lakkot (mindhármat), de már sehol nem találtam. :(

    VálaszTörlés
  7. Még jobban úgy érzem, hogy kell ez a lakk *-*

    VálaszTörlés
  8. Na, most már 1000% hogy kell ez a lakk :D

    VálaszTörlés
  9. Oh de csodás lett a hópelyhes mani! :) Nekem a hóspray jutott róla eszembe. :)

    VálaszTörlés
  10. Ez a lakk nekem is meg van és a manikűr csodaszép! Száradásával nekem sem volt gond!

    VálaszTörlés
  11. Akkor kipróbálom mégegyszer másik lakkal is... hátha csak a Moyrám döglődik... na majd az ünnepek után újra nekifutok :)

    VálaszTörlés
  12. Pedig éppen eldöntöttem, hogy nem veszek meg még egy agyonimádott terméket...De úgy érzem megtörtem!!!!! :D

    VálaszTörlés
  13. Ez nagyon tetszik, de sajna még nem volt szerencsém ehhez a lakkhoz...

    VálaszTörlés
  14. Nekem a mentán tetszik a legjobban, de ez a cukorkahatás is jól hangzik. El tudnám képzelni egy szép világos rózsaszínen.

    VálaszTörlés
  15. Fedőlakknak még jobb, mint magában. :) Én sem találtam már belőle...

    VálaszTörlés
  16. Ez eszméletlen gyönyörű :DD

    VálaszTörlés
  17. Nagyon szép! Nekem világosabb lakkokon is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  18. Remélem találtok belőle még a polcokon! Ezért jó kisvárosban lakni, itt nem nagyon kapkodják el az újdonságokat...:D

    VálaszTörlés
  19. Eddig csak egy helyen találkoztam az ezüsttel, akkor meg még nem vettem meg, szóval most vadászaton vagyok :( Nekem ez is tetszik, bár én a homokosabb hatást jobban szeretem, még meggondolom, hogy beszerzem-e az arany és az ezüst mellé :)

    VálaszTörlés
  20. Megnéztem Edinánál és ööö izé KELL! :D

    VálaszTörlés