hétfő, december 07, 2020

ILNP | Tis' The Season

 Read it in ENGLISH                                                                                                                                   PR sample

Az ILNP idei utolsó kollekciója igazi ünnepi hangulatot hoz, és mindezt piros lakk nélkül (nagy örömömre). Különböző finishek közül válogathatunk, én ezeket a kollekciókat mindig jobban szeretem, mint a homogén szetteket.

SLEIGH BELLS

Ezüstös halvány rózsás-pezsgő? Nehéz behatárolni, ráadásul bőrszíntől függően más árnyalata lesz, úgyhogy remélhetőleg az összehasonlító kép hasznotokra válik, ott - fehér háttérrel - egészen jó látszik az igazi színe. Színezett alap van tele ezüst fém mikropelyhekkel és holo pelyhekkel.

3 vékony réteg + fedőlakk


SNOW GLOBE

Nagyon halvány babakék crelly alap, holo pelyhekkel és arany fém pelyhekkel.

3 réteg + fedőlakk


PRANCER

Rajtam greige (szürkés-bézs), de bőrszíntől/fényviszonytól függően melegebb vagy hidegebb tónust is felvehet. Holo pelyhekkel van tele.

2-3 réteg + fedőlakk


DEAR SANTA

Mély, füstös burgundi alap, arany-vörös shimmerrel.

3 réteg + fedőlakk


HOLLY

Nagyon NAGYON sötét zöld. Annyira sötét, hogy az üvegben én feketének néztem. Holo pelyhekkel van tömve.

2 jól szituált réteget ajánlok, így még éppen látszik, hogy nem fekete, de 3 rétegben már csak max te tudod, hogy zöld 😅


DASH OF COCOA

Nagyon sötét, feketés-barna alap, szórt-lineáris holo csillámmal és arany-narancs-vörös-bíbor shimmerrel.

2-3 réteg + fedőlakk


A kollekció december 10-től lesz elérhető az ILNP honlapján és stockistoknál mint pl. a Nailland vagy a Hypnotic Polish.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése