vasárnap, szeptember 27, 2020

Potion Polish | Autumn

 Read it in ENGLISH                                                                                                                             PR sample

A Potion Polish őszi kollekciója igazán jól sikerült, a 6 lakkból 4-et egyszerűen IMÁDOM!

FOGGY NOVEMBER MORN

Világos, szürkés-levendulás crelly alap, arany pelyhekkel, rozsdavörös metálos glitterekkel, narancs holo glitterekkel és rozsdavörös-narancs-arany-zöld multikróm pelyhekkel.

2 réteg + 2 réteg fedőlakk


CRISP MORNINGS

Füstös sötétkék crelly alap, narancs/bronz holo glitterekkel, vörös-narancs multikróm pelyhekkel és narancs holo glitter darabkákkal. Kicsit sűrűbb, "darabosabb", ezért vékony rétegeket ajánlok!

2 réteg + 2 réteg fedőlakk


SALEM

Meleg tónusú fekete jelly alap, arany holo glitterekkel, narancs és lila holo glitter darabkákkal.

3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk


LEAF PEEPING

Bogyós pink jelly alap, tömve holo pelyhekkel és arany pelyhekkel.

2 réteg + 2 réteg fedőlakk


I 💗 FALL MOST OF ALL

Élénk, enyhén vöröses tónusú narancs alap, holo pelyhekkel tömve. Nagyon pigmentált, a márka javasol hozzá alaplakkot is az esetleges köröm elszíneződés végett. Hosszabb ideig még nem hordtam (de biztosan fogom, mert az egyik kedvencem), így egyenlőre erről nem tudok nyilatkozni.

1-2 réteg + 2 réteg fedőlakk


CINNAMON CIDER

Égetett narancs/sárga. GYÖNYÖRŰ színe van!Mély, aranyló méz vagy világos borostyán jut róla eszembe. Holo pelyhek és arany pelyhek vannak benne. Ez is nagyon pigmentált, és javasolt az alaplakk használata az elszíneződések megelőzése érdekében.

2 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk


Ez a kollekció nagyon őszi, és a lakkok többsége nagyon jól "össze lett rakva". Egyedül a Crisp Mornings nem az én stílusom.

A lakkok már elérhetőek a márka honlapján.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése