szombat, március 28, 2020

Femme Fatale | Sweet Dreams

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Ez a Femme Fatale kollekció egy jó darabig az utolsó lesz amit PR termékként elfogadtam, mert úgy döntöttem, hogy amíg ez az egész COVID-19 dolog le nem cseng és vissza nem áll a megszokott postázási/szállítási rendszer addig nem vállalok újabb kollekció fotózásokat. Nem akarom, hogy az ilyen-olyan országokból elküldött lakkok elvesszenek, kitudja mikor érjenek el hozzám esetleges karantén stb. miatt, meg egyébként is, -1 csomag amit szegény postásoknak ki kell hordaniuk.
De legalább így alkalmam nyílik befotózni azt a jópár lakkot amit saját magamnak vettem és sohasem láttak stúdióvilágítást :D
A blogra ezek nemigen fognak kikerülni, illetve nem is tudom még pontosan hogyan is csináljam, de Instán mindig teszek majd ki egyet-egyet, illetve mostanában nail art terén is egyre aktívabb vagyok, szóval mindenképpen javasolnám, hogy ezentúl inkább Instán nézzetek a házam tájékára :)

A szolgálati közlemény után pedig lássuk a lakkokat:


COLDHEART
Világos, piszkos-kék alap, ezüst mikropelyhekkel és lila-kék shimmerrel ami nem túl élénk sajnos.
3 réteg + fedőlakk



DAYDREAM
Halvány levendula jelly alap, tömve kék-lila-pink shimmer pelyhekkel, ezüst holo mikroglitterekkel.
3 réteg + 2 réteg fedőlakk



FUNSHINE
Olíva tónusú halvány barnás/nude alap, sok zöld-kék-türkiz-lila-pink shimmer pehellyel és a világ legapróbb arany holo csillámaival.
2-3 réteg + 1-2 réteg fedőlakk



HARMONY (thermal)
Hidegben lila, melegben pink krém lakk.
3 vékony réteg + fedőlakk



TRUE HEART
Fehér crelly alap, sárga, kék, piros és lila matt mikroglitterekkel.
3 réteg + 2 réteg fedőlakk



WISH
Világos türkizkék alap, gyenge szórt holoval, halvány arany mikropelyhekkel.
3 réteg + fedőlakk



A lakkok április 1-5 között lesznek elérhetőek a márka honlapján, ill. a stockistokhoz is el fognak jutni. A lakkok ezúttal is limitáltak.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése