csütörtök, december 06, 2018

Femme Fatale Cosmetics | December PPU & HHC

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Femme Fatale Cosmetics decemberi Polish Pickup és Hella Handmade Creations lakkjait mutatom meg ma. Mind a Polish Pickup mind pedig a HHC egy olyan kezdeményezés ami havi szinten várja a különböző indie márkák lakkjait, általában adott témában/ihletéssel. A lakkok limitáltak, csak akkor az egyszer lehet őket megrendelni. A megadott időpontban a vásárlók leadhatják a rendelésüket a lakkokra, majd 2-3 hétbe telik mire az alkotók elkészítik a lakkokat, a közös raktárba szállítják, onnan pedig egyszerre elküldik a megvásárolt lakkokat. A Polish Pickup-tól már sokszor rendeltem, nagyon különleges lakkokra tudtam lecsapni.
Bővebb információt itt tudtok olvasni:


1984     (thermal)

A Hella Handmade Creations decemberi "vásárjára" készült lakk.
Elvileg tri-thermal, vagyis hőmérséklet hatására 3 szín is megfigyelhető: rózsaszín, narancs és piros, de az erős arany shimmer a pirosat eltompítja, így melegben a rózsaszín, hidegben pedig inkább csak a narancs szín érvényesül.
A sok shimmer miatt egy picit sűrűbb az állaga, ami a felvitelt is befolyásolja, hiszen gyors és óvatos felvitelt kíván meg, hogy minél kevesebb csíkozódással megússzuk a dolgot.
2-3 rétegben fed, mattra szárad, a képeken 1 réteg fedőlakkal látjátok.



AMANITA (mágneses)

A Polish Pickup decemberi témájára készült lakk.
Enyhén piszkos sötétebb kék jelly alap, zöld-arany-bronz-narancs-vörös multikróm pelyhek és ugyanilyen színekben pompázó shimmer pelyhek vannak benne. A mágneses shimmer zöld-lila multikróm. Maga a mágneses effekt közepesnek mondható, a márka még új a mágneses lakkok terén, de élőben a képeken látottaknál azért jobban érvényesül a mágneses hatás.
A teljes mélység eléréséhez javaslom a 3 réteget + fedőlakk.


Nekem mindkét lakk nagyon tetszik, az 1984-re szeretnék majd nail artot is készíteni a közeljövőben.

A Polish Pickup december 7-én 11AM EST időpontban nyit és december 11-én 11:59PM EST időpontban zár, ráadásul a lakk "capped", tehát nem áll korlátlan számban rendelkezésre, összesen 250 darab készül belőle, ezért nem árt sietni a rendeléssel, nehogy elfogyjon. ITT találjátok majd a lakkot.

A Hella Handmade Creations pedig december 14-én 12:01PM AM EST időpontban nyit és december 21-én 11:59 PM EST időpontban zár, a lakk itt is limitált számban kapható, összesen 75 darab áll rendelkezésre A lakkot majd ITT találjátok.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése