szombat, november 24, 2018

Vegyes vásárolt...

Read it in ENGLISH          

Vegyes vásárolt...avagy a lakkok amiket megveszek, aztán sosem kerülnek ki a blogra. A sok PR mellett ritkán jut időm/kedvem/energiám olyan lakkokat is befotózni amiket én vásároltam, de elhatároztam, hogy megpróbálok szakítani ezzel a rendszerrel, úgyhogy ma 8 olyan lakkot mutatok amiket a közelmúltban, vagy éppen több éve vásároltam.


Polished For Days - SERAPHINE

Ez a csodás topper a márka legutóbbi kollekciójának darabja. Arany pelyhek és zöld-arany-narancs-vörös irizáló pelyhek vannak benne. 1 rétegben fekete alapon, szivaccsal felütögetve és egy barna jelly lakkal (piCture pOlish - Henna) szendvicselve is láthatjátok.



KBShimmer - ESPRESSO YOURSELF

Enyhe olívás tónusú barna jelly alap, arany holo microglitterekkel, ezüst holo nanoglitterekkel és bronz holo csillámmal.
2 réteg + 2 réteg fedőlakk



KBShimmer - TAKE ME FOR GRANITE

Halvány szürke crelly alap, matt fekete, metálos ezüst és ezüst holo glitterekkel.
3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk 



Emily de Molly - SUBDUED DELIGHTS (thermal)
 
Melegben halvány orhidea/lilac (lila tónusú pink) alap, hidegben pedig enyhén piszkos "vintage" rózsás-piros alap. Arany-olíva shimmerrel.
2 réteg + fedőlakk (mattra szárad).



Cadillacquer - SOOKIE

Halvány (közép-meleg) rózsaszín crelly alap, közepesen sötét kék metálos glitterekkel.
3 réteg + 2 réteg fedőlakk



Cadillacquer - WHITE NIGHT

 Középszürke crelly alap, narancs metálos glitterek és holo csillám.
3 réteg + 2 réteg fedőlakk



Cadillacquer - MAUI

Türkiz crelly alap magenta matt glitterekkel. Sajnos élőben nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a képeken sokkal szebben néz ki mint amilyen valójában. Nagyon gyengén fed, 4 réteget kellett felkennem. A színe nem túl élénk, talán egy türkiz krém lakk fölött jobban teljesítene. 2 réteg fedőlakk kell rá.



Cadillacquer - WEAR IT LIKE ARMOUR

Sajnos ez még annyira sem tetszik élőben mint a Maui, pedig annyira ígéretes az elképzelés: halvány lilac crelly alap bronz metál glitterekkel. Sajnos ez is nagyon halványan fed, és nagyon kevés glitter van benne.
3 réteget kentem fel, de foltos maradt, a színe lehetne sokkal élénkebb. 2 réteg fedőlakk kell rá.


A lakkokat a Color4Nails-től (Cadillacquer Maui, Sookie - sajnos elfogyott, Wear It Like Armour; KBShimmer Espresso Yourself, Take Me For Granite) és a Hypnotic Polish-tól ( Cadillacquer - White Night - elfogyott; Polished For Days - Seraphine; Emily de Molly - Subdued Delights) rendeltem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése