csütörtök, szeptember 27, 2018

live.love.polish | Maritime Myths

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample + affiliate link

A Live.Love.Polish ezen kollekciója még a nyáron debütált és alapvetően tengeri/sellős ihletésű, de jópár lakk teljesen megállja a helyét most ősszel is, vagy akár a fagyosabb téli napokon.


SEA WITCH (thermal)
Hidegben enyhén piszkos lila, melegben fakó kék az alapszín, és tömve van arany-vörös irizáló glitterekkel, ezüst holo részecskékkel és arany irizáló shimmer pelyhekkel.
3 vékony réteg + 1-2 réteg fedőlakk



ATLANTIS
Színtelen alap, zöld-teal-kék multikróm pelyhekkel, holo csillámmal, türkiz holo mikroglitterekkel. Egy rétegben fedőlakként, vagy 2 rétegben önmagában is használható, az egyik kedvencem a kollekcióból.



DOUBLOON
Színtelen alap arany holo szilánkokkal. A korábban megjelent ezüst társához hasonlóan ez sem tetszik, az alap sűrű, pehelyből kevés van (ergó túl sok sűrű - és ezáltal vastag - színtelen kerül a körömre), a pelyhek pedig vastagok, nem feküdnek fel a körömre, egy csomó fedőlakk kell, hogy lelapítsam őket/ ne álljanak ki. Egyszerűen érthetetlen, hogy ennyi szuper minőségű lakk után hogy tudnak (megint) egy ilyet piacra dobni...


STARFISH (thermal)
Hidegben élénk közép pink az alapszín, melegben pedig színtelenné válik. Kék irizáló pelyhek, arany-barack irizáló pelyhek és arany holo glitterek vannak benne.
2-3 rétegben fed + fedőlakk



SUN GLITTER
Színtelen alap, tömve közepes és nagyobb méretű ezüst pelyhekkel. 2 rétegben teljesen fed (így én toppernek nem nagyon ajánlanám, ahhoz túl sok benne a pehely), és eszméletlen krómos hatású.



 KRAKEN
Színtelen alap, smaragd-kék-lila-pink multikróm pelyhekkel, arany holo csillámmal, arany pelyhekkel. Ezt is lehet 1 rétegben fedőlakként használni, önmagában 2-3 rétegben fed. Az utolsó makró képen 1 réteget láttok natúr körmön.



A kollekció ITT kapható, nekem az Atlantis, a Sun Glitter, a Kraken és a Starfish meleg állapota a kedvencem.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése