kedd, június 12, 2018

Live.Love.Polish | Starstruck trio

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample + affiliate link

A Live.Love.Polish legújabb triója csillagos glitter topperekből áll. Nem igazán szoktam használni glitteres fedőlakkokat, de ezek nagyon tetszenek, a csillagot mint motívumot gyakran használom nail artban/ékszerekben/ruhákban is, úgyhogy én azt mondom ez az eddigi legjobb glitter topper széria a márka kínálatában.


SHOOTING STAR
Fehér, pink és lila matt csillagok, mindenféle színű irizáló "csíkglitterek" :D és nagyon apró ezüst holo glitterek színtelen alapban.
1 réteg fekete alapon + legalább 2 réteg fedőlakk



SUPERNOVA
Arany és ezüst holo (hatszög és négyszög) glitterek és kék holo csillagok színtelen alapban.
  1 réteg fekete alapon + legalább 2 réteg fedőlakk



STARRY EYED
Ezüst és pink holo csillagok és mindenféle színű irizáló glitterek színtelen alapban.
   1 réteg fekete alapon + legalább 2 réteg fedőlakk


A csillagok között nincsen igazán hatalmas, tehát viszonylag jól fel kell, hogy feküdjenek a körömre, de a minimum 2 réteg fedőlakk ajánlott (vagy gél fedőlakk). Természetesen számítani kell arra, hogy a csillagokat azért helyezgetni kell a körmön, hogy esztétikus legyen a végeredmény, de magával a felvitellel nem volt gondom.
 
Mind a három nagyon tetszett magamon.

A lakkok limitáltak, szettként és külön-külön is elérhetőek ITT. A szett most a STARSTRUCK kóddal 5% kedvezménnyel kapható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése