vasárnap, október 01, 2017

Femme Fatale | 6th Anniversary trio + Girly Bits kollaboráció

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Femme Fatale 6. szülinapját ünneplő triót és a Girly Bits-szel kollaborált árnyalatokat fogom ma megmutatni. Mind az öt árnyalat limitált, a FF honlapján csak egy alkalommal (mától október 5-ig) lehet őket megvásárolni, de a stockistokhoz is mindig jut belőlük (általában a launch után pár héttel) limitált számban.
Lássuk először az Anniversary Trio színeit.



FIRST BLUSH
Enyhén zöldes tónusú karamella alap, lilás-pink shimmerrel. Az alapszín nagyon furi, de ezzel a szép shimmerrel teljesen hordhatóvá válik.
2-3 rétegben fed.



SLEEPING STARS
Gyengén fedő szürkés-barnás alap, kék shimmer, ezüst holo glitterek (amiknek enyhén levendulás fénye van).
3 vékony réteget használtam, nem szárad túl érdesre, 1 vastagabb réteg fedőlakk elég rá.


 
FRACTURED HORIZON
Barnás-szürkés alap, holo csillám és aranyból vörösbe/pinkbe váltó shimmer.
2-3 rétegben fed.



A Girly Bits kollaborációba összesen 4db lakk tartozik, kettőt a FF szolgáltat, kettőt a Girly Bits. A lakkok külön külön is megvásárolhatóak a honlapjukon, vagy szettként a mind 4 lakk - egy kis kedvezménnyel.

VIOLET FIRE
Fehér/off-white crelly alap, lilás-pink shimmer, ezüst holo glitterek, arany-vörös irirzáló glitterek és multikróm pelyhek vörös-narancs-pink-(picit lila) színekben.
Meglepően jól fed, lakkozási szokásoktól függően 2-3 réteg simán elég, viszont valószínűleg kelleni fog a 2 réteg fedőlakk.



ARCTIC CRYSTAL
Élénk aqua alap, arany-pink shimmer, holo csillám, zöld-arany-pink irizáló pelyhek.
2-3 rétegben fed, 1 réteg fedőlakk elég rá.


A kedvencem a Violet Fire lett, de a First Blush és a Sleeping Stars is egészen izgalmasra sikeredett.

A lakkok már előrendelhetőek október 5ig a Femme Fatale honlapján. A trió sajnos csak trióként, de szerintem a stockistok majd külön-külön is árulni fogják őket.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése