szerda, szeptember 13, 2017

Lacquer Lust | LLP excluzív thermal lakkok

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A live.love.polish kínálatában új Lacquer Lust thermal lakkok jelentek meg, ezeket fogom ma megmutatni. Még nem volt szerencsém ehhez a márkához, úgyhogy nagyon izgatottan álltam neki a swatcholásnak, pláne, hogy thermalokról van szó.
Mindhárom lakk azok közé a thermal lakkok közé tartozik amik az átlátszó (meleg) alapból váltanak át színes alapra (hideg), így meleg állapotban főként a bennük lévő csillámnak/glitternek kell megoldania a fedést. Mindhárom lakk esetében 3 vékony réteget használtam, ami elégnek is bizonyult, de rövidebb körmökön szerintem 2 rétegből is ki lehet hozni őket. A hőmérséklet változásra gyorsan reagálnak, az átmeneti állapotot mutató fotókon tényleg az átmenetet látjátok, ilyen szép 'gradient' alakul ki ha a kezetek meleg de a szoba hőmérséklete alacsonyabb.

A live.love.polish Instagramján videót is nézhettek a lakkokról (ITT).


GLASS SLIPPER
Középkékből átlátszóra váltó alap, kék shimmer pelyhekkel és ezüst holo csillámokkal.
3 vékony réteg + fedőlakk.



 BONFIRE
Mályva/szilva tónusú sötétbarnából színtelenre/szürkés-bézsre váltó alap, arany mikroglitterek, arany shimmer pelyhek és narancs glitterek (kisebb és picit nagyobb méretben). A narancs glitterekből nem kerül túl sok a körömre, főleg a nagyobb méretűek után kell egy picit halászni.
3 vékony réteg + fedőlakk. 



 THROUGH THE GRAPEVINE
Hideg, enyhén piszkos lilából színtelenre váltó alap, lila-pink illetve kék shimmer pelyhekkel, ezüst holo csillámmal.
3 vékony réteg + fedőlakk.


Jó kis lakkok ezek, pláne így a hidegebb idő bekövetkeztével nagyon jól ki lehet élvezni a thermal effektjüket.

A lakkok kizárólag a live.love.polishnál kaphatóak, és limitáltak!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése