szombat, január 28, 2017

NCLA | nail art + swatches

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

A mai bejegyzés kicsit más lesz, mint az eddigiek, ugyanis több nail art és swatch is szerepelni fog benne. Az NCLA küldött egy hatalmas goodie bag-et, és a kérésük az volt, hogy manikűröket készítsek a lakkokkal. Persze azért mindegyiket be is swatcholtam. Ezen a bejegyzésen kívül még legalább 2 hasonló lesz, mert már így is elég hosszúra sikeredett. Most főleg minimal/modern mintákkal készültem.
Egyébként a lakkok egy részét én választottam (direkt nail arthoz kiválogatva őket), aztán ők még jól mellépakoltak még ugyanannyit, úgyhogy ezúton is köszönöm szépen a nagylelkűséget :)


Az NCLA 'Nudes' kollekciójából a Volume I-et használtam alapnak ehhez a leopárd mintás - half moon manihoz. A Volume I egy erősen barackos nude, nem minden fényviszonyban mutat rajtam jól. Az első réteg bámulatosan könnyen és egyenletesen ment fel, de aztán végül csak kellett belőle 3 réteg, hogy teljesen fedjen. Persze egy ilyen világos pasztell barack színnek ezt bőven elnézem.


A manikűrhöz még a Printed My Own Hall Pass (tan/bézs szín), Volume VI (sötét csokibarna) és a Drop Of Teal lakkokat használtam.



Mindenképpen szerettem volna egy kockás/plaid mintát is, végül barnás és zöld színeket használtam fel hozzá. Alapnak a  Printed My Own Hall Pass-t választottam, ami sajnos szintén nem az én nude színem. Sötét bézs, homok vagy "tan" színként jellemezném. Ez már sokkal pigmentáltabb, 2 réteget használtam belőle.


A mintát a These Grades Are Just A Jumping Off Point-tal (ami a kedvenc sötétzöldemmé lépett elő) és a The World Orbits Around Me lakkokkal festettem meg. A The World Orbits Around Me-nak nagyon különleges színe van, vöröses-barnás, a lineáris holo pedig külön dob rajta egy nagyot. Lakkozási szokásoktól függően 2-3 réteg kell belőle, a swatchokon 2 vastagabb rétegben látjátok.



Nagyon régen motoszkál a fejemben egy sötét fa erezet minta valamilyen pasztell színnel, és most végre el is készítettem. A Model Behaviour egy nagyon sötét, enyhén lilás tónusú barna, erre festettem fel a fa erezetet a Printed My Own Hall Pass-szel. A körmöm tövébe pedig a pasztell rózsaszín Pink Lemonade került. Annak ellenére, hogy rózsaszín is van benne nagyon tetszik, sőt a kedvencem a mai bejegyzésből.



Végül pedig jöjjön a legminimálabb minta, aminek biztos van valami neve, de lusta voltam utána nézni :D Alapnak a Crush On The Lifeguard került, ami egy pasztell kék lakk. Nagyon világos, úgyhogy ebből is kellett a 3 réteg.


Ehhez a lakkhoz is a Model Behaviour-t párosítottam, mivel nagyon tetszik a babakék a sötét lilás/mahagónis színekkel, és ez állt a legközelebb ehhez a színvilághoz.


Remélem tetszett ez az új fajta bejegyzés típus, én nagyon élveztem elkészíteni, még ha sokkal több melóval is járt. Próbáltam egy kicsit úgy szerkeszteni a dolgokat, hogy a mostani nail artok valamennyire beépíthetők legyenek a télbe, de lesz majd tavasziasabb, illetve nyári hangvételű bejegyzés is.

NCLA lakkok elérhetőek közvetlenül a hivatalos honlapon, de több stockistnál is fellelhetőek - teljes listát sajnos nem találtam, de a holografikus lakkok pl. a Nailmail-nél is megvásárolhatóak. Stockist még (amit most hirtelen találtam): Harlow &Co., Pshiiit Boutique, Color4Nails, Mei Mei's Signatures.



3 megjegyzés:

  1. Az utolsó!!!! Sírok, olyan szép! *_* De az összes többi is, még még még! :)

    VálaszTörlés
  2. A többi nem az én minta/színvilágom, na de az utolsó... :)

    VálaszTörlés
  3. Csodálatosak!! A világoskék és halványrózsaszín lakk önmagában is szép, a nail artok meg fantasztikusak!!!

    VálaszTörlés