szombat, december 17, 2016

Cirque Colors X Live.Love.Polish store exclusives

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample




Tegnap jelent meg három Live.Love.Polish store exclusive lakk a Cirque Colorstól, a minikollekció a New Year New York nevet kapta, amiből rögtön kiderül, hogy újévi ihletésűek a lakkok.



ROOFTOP SOIREE
Pink tónusú piros metálos-holo lakk. A fémességet millió apró ezüst shimmer biztosítja. Nagyon jól pigmentált, akár már egy rétegben is fed, de a képeken 2 réteget láttok, fedőlakkal.



AFTER PARTY
Sötétebb középszürke jelly holo pelyhekkel.
2 réteg.


A lenti képen a piCture pOlish Winter (középső és gyűrűs ujj) mellett látjátok. A Winterben kisebbek a pelyhek, a színe is egy picit világosabb.



PUTTIN' ON THE RITZ
Átlátszó alapban többnyire különböző glitterek. Megpróbálom felsorolni mik vannak benne: halvány pink négyszög, arany hatszög (több méretben), ezüst holo félhold, ezüst és arany holo csillag, ezüst holo háromszög, ezüst holo hatszög (több méretben).
Izgalmas kombináció, de sajnos az átlátszó alap elég folyékony, így hamar lecsúsznak az ecsetről a glitterek, nehéz elegendő glittert felvinni a körmökre. A nehezebb félhold, csillag és háromszög glitterekért pedig rendesen meg kell szenvedni, hogy egyáltalán az ecsetre kerüljenek.
Szép, szép, de én nem is tudom az idejét, hogy mikor nyúltam utoljára önszántamból glitteres fedőlakk után.

Így mutat a Rooftop Soiree fölött.
Így mutat fekete lakk fölött.

Sajnos a Live.Love.Polish horribilis nemzetközi szállítási költségekkel dolgozik, és ezt figyelembe véve szerintem nem biztos, hogy megéri a dolog. Akinek már megvan a pp Winter, annak felesleges még egy szürke holo pelyhes, a glitteres fedőlakkokat szerintem senki sem használja ki annyira mint amennyire szeretné, a piros holo meg...nem szeretem a pirosat, na :D

Persze ha kék vagy teal lakkok lennének lehet, hogy hajamat tépve és könnyezve dobálnám a kosaramba mindet :D

Ti mit szóltok mindehhez?

1 megjegyzés: