szerda, szeptember 21, 2016

Born Pretty Store | Glitter placement

ENGLISH version                                                                                                                                      PR sample

 Ezt a holo glitter szettet még a nyár közepe/vége felé kértem tesztelésre a Born Pretty Store-tól, egész pontosan azzal a céllal, hogy trópusi glitter placement manikűrt készítek vele. Hát már se nyár nincs, sem pedig elég zöld színű glitter a készletben, ezért más mintát kellett kitalálnom hozzájuk.
Sajnálom nagyon a zöld glitterek hiányát, a BPS honlapján 2 nagyon zöld és egy türkizes/mentás is van a promo képeken, ebben a szettben pedig csak a türkiz kapott helyett. Ezüst, arany, pinkes piros, rózsaszín, levendula, magenta, lila, búzavirágkék, kék, barna és fekete glitterek viszont vannak a türkiz mellett, úgyhogy egész jó a választék.

A glitterek 1mm-esek, csodaszép a holojuk, de sajnos nem 100%-ban holo mindegyik, ez főleg a feketénél látszik.
Nem vettem észre, hogy a fedőlakk oldaná őket, úgyhogy valószínűleg körömlakkba keverve frankenkedni is lehet velük.


Két glitter placement manikűrt is készítettem vele. Mindkét manikűrhöz először felkentem az alaplakkot, megvártam amíg megszárad, majd akril festékkel megfestettem a mintát. Ha ez is megszáradt, akkor lekentem egy vékony réteg fólia ragasztóval (a legolcsóbb ebay-es verziót használom), ami az után is megőrzi a ragadósságát, hogy megszáradt, így nem kell a fedőlakk kenegetésével bajlódni. Ezt a tippet Katharina-nál (@cottonconey) olvastam először, és az egyik leghasznosabb nail art tippnek tartom.
Miután egyesével felnyomkodtam a glittereket a körmömre, kentem rá 2 réteg Seche Vite-t, körvonalaztam feketével, majd 1 réteg átlátszó géllakkal tettem egyenletessé a felületét. Lehúzható alapot használtam, úgyhogy másnap csak simán lepattintgattam a körmömről az egészet és eltettem emlékbe :D


Ehhez az őszi faleveles manikűrhöz alapnak a Rimmel Rain, Rain Go Away lakkját használtam, és arany, pinkes-furi-piros és barna holo glittereket.



Ez a második, virágos verzió teljes egészében glitteres (na itt látszik, hogy a fekete nem mind holo :( pedig esküszöm, mindenhol van glitter, de sajnos este a lámpafénynél nem láttam tökéletesen, hogy melyik holo és melyik ami simán csak csillog).
Fekete körömlakkra dolgoztam, akril festékkel megfestettem a virágokat. Pink, levendula, lila, búzavirág kék és türkiz holo glittereket használtam. 


Nekem nagyon tetszik a glitter placement technika, engem személy szerint teljesen kikapcsol, ráadásul ha előtte akril festékkel adunk neki egy alapot, akkor nem kell tökéletesen egymás mellé helyezni a glittereket, mert így nem lesz más színű hézag köztük, így nem is kell feleslegesen stresszelni a precizitáson.
Egyedül azt bánom, hogy elég vastag lesz a végeredmény, bőven kell rá fedőlakk (vagy géllakk), hogy csillogó, sima legyen a felülete. Na és persze a lehúzható alap sem árt, ha nem akarjuk megbánni az egész dolgot a lemosáskor, de lehúzható alappal meg úgyse fogja sokáig bírni :D

Ez a 12 színből álló holo glitter szett ITT található, most éppen akciós is ^^
A CSBQ10 kód használatával 10% kedvezményt kaptok a teljes áras termékekből.


5 megjegyzés:

  1. Csodálatosak! Az utolsó nagyon tetszik, olyan mint a templomok színes üvegei. Hirtelen nem tudom a pontos megnevezésüket.

    VálaszTörlés
  2. Teljesen odavagyok mindkét maniért, hihetetlen türelmed van és szuperügyes vagy!!

    VálaszTörlés
  3. Az ilyen manikűrjeidnél az első gondolatom, hogy nem vagy normális - de csak jó értelemben :D tényleg imádom a nail art-jaidat, az első, faleveles egyszerűen vsodatos és kell! :) a türelmedet pedig csodálom!

    VálaszTörlés