szombat, április 02, 2016

Dark Crystals

ENGLISH version

Nem tudok szabadulni a kristályoktól, ismét egy ilyen ihletésű nail artot hoztam, ráadásul a mai 100%-ban szabadkézzel készült.
Nemrég elmentettem magamnak egy csodaszép kristályos fotót az Instagramról, nagyon megtetszettek a színei, és most fel is használtam alapként. A manikűr teljesen "tavasz-talan", de ha valami megtetszik, akkor baromira nem tud zavarni az szezonalitás :D


A márványos alapot nagyon egyszerű elkészíteni, csak egy nyomdapárna kell és opcionálisan műanyag fólia/szilikonos lap. Lehet közvetlenül a körömre is készíteni, de én biztosra akartam menni, egyszerűen csak a Bundle Monster Lotus Mat-re nyomkodtam a nyomdapárnát, amire először körömlakk cseppeket tettem a kiválasztott színekből. A nyomkodás hatására összemosódnak a színek, és márványos hatást kapunk. Egy kis fehérrel még itt-ott vonalakat is húztam bele. Száradás után lehúztam a Mat-ről, és felragasztottam azokat a részeket a körmömre ami a leginkább tetszett.

Felhasznált lakkok:
Sally Hansen Plum Luck, Morgan Taylor Dress Up, Catrice Be My Violetine, Morgan Taylor Totally A-Tealing, China Glaze Too Yacht To Handle


Erre a márványos alapra akartam kicsit misztikus jellegű díszítést, amit végül a Mundo de Unas Gold nyomdalakkal festettem fel, majd fekete akril festékkel körvonalaztam/díszítettem.
Közelről nézve közel sem hibátlan, de szerintem baromi jól néz ki, ment is a "peelie-zacsiba" miután óvatosan eltávolítottam a lehúzható alappal együtt :)


7 megjegyzés:

  1. *-* Az a márványos alap, ahh! Gyönyörű lett, akarom! :D

    VálaszTörlés
  2. De szépek ezek a színek, nekem is kell egy márványos alap! Még ma megnézem, van-e a Tescoban szilikon sütőlap :)

    VálaszTörlés
  3. Csodálatos, mint mindig :)

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus! Gyönyörű! *o*

    VálaszTörlés
  5. Mindig túllépsz magadon. Hibátlan.

    VálaszTörlés
  6. Imádom! Nagyon jól sikerült. :)

    VálaszTörlés