hétfő, december 07, 2015

Nail Art | Télre hangolódva


Kicsit nehezen szakadok el az ősztől nail artok (ill. színek) terén, mert a tél ilyen szempontból egy picit unalmasabb számomra. Már nem szívesen festenék Télapót, hóembert meg ilyesmit a körmömre, ezért maradnak a hópelyhes és karácsonyi minták, azokat meg nem lehet a végtelenségig variálni. Ráadásul a Karácsonyhoz közeledve érzem ezt a nyomást, hogy pirosat KELL használnom és ez ellen minden porcikám tiltakozik :D A mai bejegyzésben két manikűrt is mutatok, amiket a Colors by Llarowe téli kollekciós lakkjaival készítettem, s igen, az egyikben lesz piros is :D



A hópelyhes mani alapja a Fairy Dust. Erre festettem fel szabadkézzel a hópelyheket az Ice Ice Baby-vel és a Peacock Parade-del. Ezt a nail artot már Instagramon láthattátok.



A második manikűr ízig-vérig karácsonyi hangulatú. Alapnak megint a Fairy Dust-ot használtam, erre került középre egy vastagabb csík a Santy Baby-vel, amit fehér akril festékkel emeltem ki - botrányos vonalvezetéssel :DD - illetve szabadkezes hópelyhek kerültek rá. A zöld Tree Of Lights és ismét a Santa Baby (plusz egy-egy apró fehér akril pötty) díszíti a fennmaradó területet. Nem lett a legprecízebb alkotásom, de távolról úgysem látszik, plusz az összkép nagyon jól mutat szerintem.



Melyik tetszik jobban?
Milyen téli motívumokat szoktatok festeni a körmötökre?

5 megjegyzés:

  1. Az első nagyon tetszik, a gyönyörű alap és a kék minta miatt, hasonlót én is nyomdáztam már, hát szabadkézzel semmit sem szoktam, ahhoz túl türelmetlen vagyok. A második is őrült jó, kedvenc színeim :)

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
  3. Azta de gyönyörű! *-* Ami nálad ,,botrányos vonalvezetés" az nálam a ,,talán úgy 2 év múlva" elérhető vonalvezetés. :)

    VálaszTörlés
  4. csodálatos, mint mindig :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon gyönyörűek! És azok a hópelyhek *-*

    VálaszTörlés