szerda, december 02, 2015

Nail Art Cirque Colors lakkokkal


Ma két nail artot is mutatok, amiket a Cirque Colors lakkokkal készítettem. Az egyiket már pár hete megosztottam Instagramon.
A manikűrök viszonylag egyszerűek (mármint úgy magamhoz képest), mert körömlakkal nem lehet annyira szabadon dolgozni, gyorsan száradnak, nehéz összemosni őket, ezért én sokkal jobban szeretek akril festékkel dolgozni bonyolultabb mintáknál, de azért egyszerűbb dolgokat lakkokkal is össze lehet hozni.


Az első nail art barokk ihletésű. Alapnak a Topless in Times Square-t használtam, majd erre festettem fel fekete akril festékkel a körvonalakat, majd kitöltöttem őket a rosegold Halcyon-nal és a zöld Tavern on the Teal-lel. Nekem nagyon tetszik ez a színkombináció, a zöld miatt olyan hatása van mintha egy kövekkel díszített ékszer lenne a körmöm.




A másik nail art még egyszerűbb, egy sima plaid manikűr, ehhez alapnak a Concrete Jungle-t használtam, majd a Rouge Rockefeller, a Midnight Cowboy és a Reflektor színekkel alakítottam ki a kockás mintát. 



Hogy tetszenek ezek az egyszerűbb nail atok?

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek mint mindig, főleg az első, imádom:)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek mint mindig, főleg az első, imádom:)

    VálaszTörlés
  3. Álomszép az első! :) Levadászhatom? :)

    VálaszTörlés
  4. Mekkora képek, mint a fejem :) Közelről is hibátlan a manikűr, csodásak a körmeid. Az első nail art különösen tetszik!

    VálaszTörlés