csütörtök, december 31, 2015

Kedvenc nail artjaim és lakkjaim 2015-ből


Ígértem egy kedvences bejegyzést, a hét folyamán sikerült is összeállítanom, úgyhogy ma egy kisebb időutazást fogunk tenni a pici körmök, rossz kéztartások és szörnyű megvilágítások múltjába :D
A kezdeti top10 nail art kibővült top20-ra, a top5 körömlakk pedig top11-re. Sajnos nagyon nehezemre esett kiválogatni ezeket a kedvenceket, mert a blogra felkerülő összes alkotást volt miért szeretni, már csak azért is, mert tovább vittek a fejlődés rögös útján. Nincsenek sorrendben, arra már tényleg képtelen lettem volna, de mindegyik kapott egy számot, a képek alatt pedig az adott számra kattintva megnyílik a hozzá tartozó bejegyzés, ha esetleg további képeket szeretnétek nézegetni vagy leírást olvasgatni.


Külön nem fogok semmiről sem beszélni, mert újat nem tudok mondani róluk. Van, amit azért szeretek nagyon mert hatalmas kihívás volt megfesteni, van amit imádtam hordani és van ami egyszerűen csak tetszik és kész :D A következő nail artok mindegyike 100%-ban szabadkézzel készült.


1   |   2   |   3


4   |   5   |   6


7   |   8   |   9


10   |   11   |   12


13   |   14   |   15


16   |   17   |   18   |   19   |   20



Összeszedtem a kedvenc lakkjaimat is amikről 2015-ben írtam bejegyzést. Van köztük számomra is nagyon meglepő (magenta, narancs), illetve a legtöbbjüket nem is azért szeretem mert annyira "szépek" vagy hordhatóak lennének, hanem mert ők a legkülönlegesebbek a kollekciómban. Van amit tesztelésre kaptam, de a többségüket én vásároltam - nem mintha ez számítana valamit is.
Ismét a számokra/nevekre kattintva megnyithatjátok a lakkhoz tartozó bejegyzést.









Az Instagramon (ITT) megosztottam, hogy melyik 9 kép kapta a legtöbb lájkot, melyiket manikűrt szerettétek a legtöbben 2015-ben, ezeket én is nagyon szerettem, kettő be is került az én összeállításomba is.

Nektek melyik volt a kedvenc manikűrötök tőlem, illetve melyik amit magatoknak készítettetek (lehet saját blog bejegyzést is linkelni!), illetve ugyanez körömlakkokra vonatkozva?

Záró gondolatként meg szeretném köszönni a támogatást, kommenteket, lájkokat amit az év során kaptam tőletek, ezek nélkül nem sok értelme lenne ide, illetve a többi platformra bármit is feltölteni. Remélem jövőre is maradtok az olvasóim <3

Mindenkinek nagyon boldog, sikerekben, egészségben és boldogságban (no meg persze körömlakkokban/nyomdalemezekben/stb. :D ) gazdag új évet kívánok!


6 megjegyzés:

  1. Hihetetlen, hogy mennyire ügyesen, precízen műveled ezt az egészet. Ha választani kéne, hogy kinek a szintjére szeretnék felérni, százas, hogy te lennél. Remélem 2016-ban is ámulattal csodálhatjuk amiket alkotsz! Boldog, manikűrökben gazdag új évet! *-* <3 ^_^

    VálaszTörlés
  2. Boldog Új Évet Lexa! A legkülönlegesebb és nekem legjobban tetsző manikűröd az ami neked is a kedvenced, a tobozos, famintás. Még sehol nem láttam ehhez hasonló alkotást. Szeretnék olyan kézügyességet, mint ami neked van :) Remélem jövőre is hasonló sok szép és egyedi manikűrt láthatunk tőled.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű mind, jó volt így együtt is megnézni, bár szerintem ez a 20 nagyon kevés a sok gyönyörű lakkozás közül. :)
    Ezek közül a 4. és a 3. a kedvencem, ahogy újra és újra megnézem a képeket egyre jobban tetszik mind. :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog új évet! A rókás a kedvencem, hihetetlen, mennyire jól megy a Briar Rose-hoz!

    VálaszTörlés
  5. Az 1, 4, 13, 14-es manikűrök tetszettek nekem a legjobban.:9 Hasonló szépségeket és egy boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Pont minap kerestem vissza a 13-as manikűrt, még mindig az a favorit, sok kombinációban elkészítettem már. Utána a kéksárkány, illetve volt egy liláskék-vörös átmeneted arany mintával, plusz egy zöldes köves díszítéssel, mindkettő tökéletes az én szememben. Folyamatosan fejlődsz, öröm nézni, idén is így lesz. :)

    VálaszTörlés